V těchto znameních se rodí ty nejhodnější babičky

V těchto znameních se rodí ty nejhodnější babičky
Stala jste se babičkou? To je to nejkrásnější období života, kdy už vás netíží tolik každodenní zodpovědnosti a můžete si kontakt s vnoučaty bezstarostně užívat. Můžete se o ně nejen starat, ale tropit s nimi hlouposti, hrát si s nimi nebo jim předat trochu ze svých nezměrných životních zkušeností.

Kromě rodičů to budete právě vy, kdo na svá vnoučata bude mít ten největší vliv. Existuje však mnoho typů babiček a některá znamení se pro babičkovskou roli vyloženě narodila. Která to jsou?

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste babička Beran? Pak se zdá, že vnoučata se s vámi nikdy nebudou nudit. Jste zvyklá jít svou vlastní cestou, i ve vyšším věku jste stále aktivní a zaneprázdněná cestováním a pohybem. Ráda berete svá vnoučata do kina, do parku, za nejrůznějšími atrakcemi a zážitky. Nejste zvyklá hýčkat je penězi, vedete svá vnoučata správnou cestou a nevadí vám občas jim poradit. Vězte, že s vámi, babičkou Beranem, se dítě vydá za dobrodružstvím, ať už to bude zkoušení nových receptů v kuchyni, průzkum dvorku nebo učení se něčemu novému v místním muzeu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jako babička Býk vyzařujete sebevědomí a jste typem, který zanechá velkou stopu v životě svých vnoučat. Jste ta, která má hromadu receptů, která učí děti zahradničit a miluje čas strávený malováním nebo tvořením. Jste ten zvláštní druh prarodiče, který svou lásku projevuje učením.

Milujete svou rodinu a přijímáte všechno, co role babičky obnáší. Pravděpodobně budete velmi milující a velmi trpělivá ke svým vnoučatům. Stojíte nohama pevně na zemi, jste zodpovědná a rodiče u vás budou své děti velmi rádi nechávat. Nikdy jim nebudete mluvit do výchovy, budete respektovat jejich filozofii ohledně výchovy a dáte jim prostor.

Váš praktický a klidný přístup ke světu znamená, že zážitky a čas strávený s vnoučaty bude pro všechny cenný, bude to relaxace. Možná budete svá vnoučata i rozmazlovat. Jste ochranitelská a starostlivá babička.

Rak (21. června – 22. července)

Jakožto babička Rak zbožňujete svá vnoučata už od chvíle, kdy se narodí. Máte tendenci je chránit a pečovat o ně. Jste empatická a skvělá posluchačka a vnoučatům i jejich rodičům budete největším spojencem.

Pravděpodobně se stanete superbabičkou, tato role je vám přímo souzená. Roli pečovatele budete zastávat i v okamžicích, kdy to možná nebude úplně potřeba, může se stát, že děti rozmazlíte, ale ruku na srdce, kterému vnoučeti by se to nelíbilo, být u vás středem vesmíru? Navíc dokážete spoustu věcí, podporujete kreativitu, dokážete pomoct se vším od počítačů po pletení.

Jste druh babičky, která ráda tráví spoustu času se svými vnoučaty. Hodně nabízíte hlídání a ráda hrajete se svými vnoučaty různé hry. I když si můžete užívat i procházky a venkovní aktivity se svými vnoučaty, více milujete pobyt uvnitř. Nejvíc vás baví připravovat chutné jídlo pro svá vnoučata nebo s nimi péct cukroví.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jako babička Kozoroh jste v čase stráveném se svými vnoučaty zodpovědná a soustředěná. Milujete svou rodinu, ale umíte být i přísná a v tom dokážete udržovat zdravou rovnováhu. Umíte svým vnoučatům poradit, když to potřebují, dokážete je naučit zorganizovat si své věci a čas. Od vás se vnoučata můžou mnoho učit, úplně přirozeně od vás převezmou základy slušného chování a respektu k druhým, což je naprosto neocenitelné. Jako babička jste velmi elegantní a máte spíš zdrženlivý charakter, ale vaše soutěživost udělá z každé hry skvělou zábavu.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste zrozena ve znamení Ryb? To znamená, že jste jistě velmi pečující, intuitivní, a dokonce moudrá babička. Díky své citlivé a laskavé povaze budete obvykle bezchybně naladěna na to, co vaše vnoučata cítí a potřebují, budete jim k dispozici, abyste je podpořila, nabídla jim rameno, na kterém se mohou vyplakat, a prostě pocit, že je milujete. Určitě budete velmi zvláštní babička, možná se věnujete duchovní medicíně nebo máte v zásobě nějaké triky a osvědčené metody, jak udělat život zajímavějším.

Čas strávený s vnoučaty bude nabitý kreativitou a nápady, uměleckými projekty a chytrými aktivitami, hlavně žádná nuda. A při tom všem jste navíc moudrá a mnoho ze své moudrosti dokážete předat i svým vnoučatům.

Zdroje článku: