Partnerský horoskop na 1. zářijový víkend: Blíženci si všimnou všeho, Štíři budou v klidu

Partnerský horoskop na 1. zářijový víkend: Blíženci si všimnou všeho, Štíři budou v klidu
Měsíc ve Štíru nám v pátek pomůže se kreativně vyjádřit a přenést se přes naše chyby z minulosti. V sobotu se přesune do Střelce, což nám přinese úspěch tam, kde potřebujeme. Také se zaměříme více na romantická setkání v neděli, kdy se Měsíc přesune do Kozoroha. Na co se tento víkend můžete těšit Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Je možné, že požádáte partnera, aby Vám pomohl vyřešit všechny Vaše starosti. Celý víkend totiž budete chtít strávit pouze s ním. V sobotu a v neděli je důležité, abyste sdíleli se svým partnerem všechny myšlenky a touhy, jinak si víkend sami zkazíte.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pátek budete trošku podráždění. Nevybíjejte si na partnerovi vztek, on za Vaši situaci nemůže. Pokud to zvládnete, zjistíte, že Vám dokáže zlepšit náladu. V sobotu a v neděli zažijete čas plný pohody, partnera můžete odměnit za jeho výdrž a podporu ve Vaší nepěkné náladě.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nevyčítejte v pátek partnerovi, že není dokonalý. Tento den si budete všímat jak pozitivních, tak negativních věcí. Všechny partnerovy negativní vlastnosti vypouštějte. V sobotu budete plni pochopení k partnerovu jednání. Pozor na neděli, nemusíte plně pochopit, co Vám partner říká.

Rak (22. června – 22. července)

Chcete-li posílit Váš vztah, pátek je vhodná doba. Vymyslíte něco nového a partner bude s Vaším nápadem nadšen. V sobotu, pokud partner navrhne kompromis, Vy uznáte, že je to skvělý nápad. V neděli se nebudete vůbec hádat, bude to romantický a pohodový den.

Lev (23. července – 22. srpna)

S partnerem se v pátek budete podílet na úklidu a vyzdobení domova. Bude nadšen z Vašich nápadů. V sobotu spolu nebudete mít co na práci, můžete se proto věnovat sami sobě a udělat si příjemný den. V neděli budete mít na romantiku větší náladu než předchozí dny.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud partnerovi něco slíbíte, v pátek to nemusíte dodržet, nějaká překážka Vám v tom zabrání. Partner může být naštvaný, ovšem v sobotu se situace uklidní. V neděli začnete pracovat na zlepšení Vašeho vztahu. Vaše píle se partnerovi zalíbí.

Váhy (23. září – 23. října)

V pátek budete doma, tudíž partner by si Vás mohl užít, ale neužije. Nebudete příliš komunikativní. V sobotu mu to budete chtít vynahradit, vymyslíte si pro vás oba zajímavý program. V neděli se s partnerem dohodnete na nových pravidlech, aby se Váš vztah zlepšil.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vynasnažíte se, abyste se partnerovi věnovali v pátek alespoň na chvilku, poněvadž nápadů budete mít hodně a ne všechno bude souviset s partnerem. V sobotu vás oba čeká příjemný den. V neděli může dojít i na romantiku, pořádně se na ni připravte, aby byla nezapomenutelná.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Neslibujte partnerovi nemožné, v pátek k tomu budete mít silné sklony. Než něco slíbíte, představte si zklamaného partnera. Na sobotu si nic neplánujte, Váš partner s Vámi bude chtít něco podniknout. V neděli se partnerovi budete věnovat jen z poloviny. Zaměříte se též na práci.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud se v pátek Vašemu partnerovi nebude dařit, Vy ho podržíte a uklidníte. Budete totiž plni soucitu. V sobotu budete mít natolik skvělou náladu, že se rozhodnete jí nakazit i Vašeho partnera. V neděli je možné, že nastavíte v domácnosti nová pravidla, Váš partner však nebude proti.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Je možné, že se Váš partner zúčastní Vaší touhy snížit Vaše zbytečné výdaje. Nemusí se mu to líbit, ale pokud Vás skutečně miluje, přistoupí na to. V sobotu převážně nebudete doma, partner se Vás dočká až v pozdních hodinách. V neděli najdete způsob, jak spolu být šťastnější.

Ryby (19. února – 20. března)

Celý pátek se budete zajímat o to, jak se Váš partner má, když nejste spolu. Budete hodně soucitní a nabídnete partnerovi řešení jeho problémů. To bude pokračovat také v sobotu. V neděli přimějete partnera, aby se změnil, poněvadž víte, že život, jaký nyní vede, ho problémů nezbaví. Jen pozor, abyste nevyužili jeho dobroty.

Zdroj článku: