Týdenní horoskop od 18. ledna: Transformační síla konfliktů – příležitost pro změny a nové nápady

Týdenní horoskop od 18. ledna: Transformační síla konfliktů – příležitost pro změny a nové nápady
Máte-li na tento týden plány, příliš na nich nelpěte. Neočekávaných situací se vyskytne víc než dost. Dveře jsou otevřeny intuici, náhlým nápadům a potlačeným emocím. Uprostřed týdne se připravte na možné hádky a konflikty, které mohou být vhodnou příležitostí k dlouho očekávaným změnám.

Beran

Nastává ideální příležitost pro finanční záležitosti a aktualizaci technického zázemí. Pokud plánujete investovat do nové elektroniky či vyměnit auto, je právě teď vhodná chvíle. Prostor je otevřen i novým projektům a nápadům. Máte-li něco v záloze, nečekejte na správný okamžik, protože ten je právě před vámi.

Býk

Tento týden pro vás bude jízdou na horské dráze. Čekají vás výzvy, velká rozhodnutí a nenadálé změny. Možná se odhodláte změnit práci, splnit si svůj letitý sen nebo konečně oslovíte tajnou lásku. U rozhodnutí vytrvejte a nenechte se odradit nesouhlasem. Měsíc bude trvat než se dají věci do pohybu, ale vy budete každopádně napřed.

Blíženci

Využijte sílu, kterou jste tento týden obdařeni, k novým návykům a změnám. Můžete se už delší dobu cítit svázáni a toužit dát svým emocím volný průběh. Uprostřed týdne k tomu dostanete příležitost. Připravte se na to, že budete upřímní a vaše okolí může být překvapené. Je snadné vyskočit z rovnováhy, buďte proto v kontaktu s blízkým přítelem, který vás pomůže. bude-li třeba, dostat se zpět do formy.

Rak

Jste na vlnách vášně, váš partnerský vztah bude růst a zrát. Nebuďte překvapeni, když náhle ucítíte nutkání stáhnout se do ústraní a trávit čas sami mezi čtyřmi stěnami. Budete mít potřebu vyvažovat svou touhu po kontaktu i samotě. O víkendu si dejte pozor, abyste nevyzradili tajemství někomu, kdo není příliš důvěryhodný.  

Lev

Už dlouho jste se plížili a číhali na kořist. Nyní nastala vhodná příležitost k lovu. Nezalekněte se konkurence, která vám bude nastavovat překážky v nejrůznějších podobách. Zaměřte se na cíl a vytrvejte. Ve vašem okolí se objeví lidé, kteří vás v plánech podpoří.

Panna

Bude vás to táhnout k velkým životním změnám, které i přes vaši obezřetnost, učiníte náhle a bez odkladů. Stihnete-li to, zkuste se zastavit a vrátit se ke svému osvědčenému plánování. Zvažte všechna pro i proti a učiňte tak s chladnou hlavou. Dejte si pozor na své zdraví a věnujte pozornost správné životosprávě.

Váhy

Kyvadlo Vah se tento týden divoce houpe. Moc si neodpočinete, spíš se dostanete na pokraj svých sil, k velkému útesu, z jehož břehu dohlédnete až na druhou stranu. Vybudujte most, chopte se příležitosti propojit dva nové světy, starý s novým. Možná budete mít potřebu pořádně zařvat, vykřičet své strachy a touhy. Udělejte to, nesnažte se být v klidu za každou cenu.

Štír

Máte chuť si zalézt a být jen sami se sebou. Dobře děláte. Pokud nestojíte o pořádnou hádku, jděte stranou a vyhýbejte se těm, kteří ve vás vzbuzují vášně. Naopak držíte-li v sobě už nějakou dobu nevyřčené emoce, je ta správná příležitost vše pustit ven. Uděláte-li to řízeně, můžete sebe i okolí na nepříjemnou chvíli připravit. Řešením je, chopit se změn vědomě a společně s rodinou či přáteli trpělivě budovat nové pevné základy. 

Střelec

Tento týden se bude odvíjet přesně podle vašich plánů. Budete v jednom kole, voláni, obletováni a stále středem pozornosti. Tento čas přeje novým obchodním setkáním a důležitým schůzkám. Jste vedeni k hlubším analýzám a rozhovorům spíš než k povrchní společenské konverzaci. Máte-li přítele, který má podobné zájmy, spojte síly dohromady a vytvořte si nový sportovní či kulturní rituál. 

Kozoroh

Vaše pracovitost nezná mezí. Je těžké vás zastavit, když se pustíte do práce. Tento týden si zvolte více různorodých činností, které ocení i vaše okolí. Nezaměřujte se jen na povrchní záležitostí, které přináší rychlé výsledky. Budujte dlouhodobá přátelství a pomáhejte tam, kde chybí síla a odhodlání.

Vodnář

Vaše energie v tomto týdnu přímo elektrizuje. Hýříte novými nápady, které se nebojíte hned zrealizovat. Všechno, co tento týden vymyslíte, bude v příštím měsíci klíčit a nadále zrát v silnou rostlinu. Hledáte své místo ve společnosti a máte odvahu ukázat svou kreativní stránku. Tak vzhůru do toho Vodnáři!

Ryby 

Zpomalte nebo se úplně zastavte. Nepodléhejte iluzi, že více aktivit přináší větší užitek. Často je to naopak, a právě vy byste měli jít ostatním příkladem. Najděte si každý den čas jen na sebe, meditujte, veďte intimní rozhovory a soustřeďte se na to podstatné. Jen tak předejdete zbytečným krizím a konfliktům. Buďte majákem v rozbouřeném moři, ostatní váš klidný přístav ocení.