4 nejcitlivější znamení zvěrokruhu, která jsou ovládána svými emocemi. Patříte mezi ně?

4 nejcitlivější znamení zvěrokruhu, která jsou ovládána svými emocemi. Patříte mezi ně?
Každý jsme občas trochu emotivní a potřebujeme se jen vybrečet. Někteří však více než ostatní. Tato 4 znamení totiž kvůli své citlivosti vše prožívají velmi intenzivně a řídí se jen podle svých emocí. Jsou tedy velmi empatičtí, ale občas to s nimi je jako na horské dráze. Řadíte se mezi ně i vy?

Ryby

Zasněné, emotivní a empatické Ryby jsou nejcitlivějším znamením zvěrokruhu, protože vše prožívají velmi hluboce a intenzivně. Jsou intuitivní, soucitné, rády se starají o ostatní a upřímně jim přejí, aby se měli vždy co nejlépe.

Občas jsou skutečně až přehnaně citlivé a trápí se i kvůli těm nejmenším maličkostem, a tak může být náročné s nimi být i v těchto chvílích. Většinou na sebe také berou problémy a emoce ostatních, a tak se trápí i kvůli problémům, které nejsou jejich. Proto často také utíkají do svého světa fantazie, daleko od reality, která je pro ně občas plná nebezpečí a trápení.

Rak

Starostliví Raci jsou známí především pro svou lásku k rodině. Pro své blízké by totiž opravdu udělali všechno. Rádi s nimi tráví čas, pečují o ně a starají se o to, aby jim vždy bylo v jejich společnosti dobře. Jsou proto také hodně citliví a často jsou plní všemožných emocí a starostí, které nejsou schopní sami zpracovat.

Podobně jako Ryby mají strach i o ostatní a o přebírají na sebe i jejich obavy a emoce. Jsou totiž velice empatičtí a bolest či trápení ostatních je pro ně mnohem horší než jejich vlastní.

Váhy

Harmonické a spravedlivé Váhy svou citlivost umí lépe skrývat, ale emoce s nimi mávají i tak. Jsou totiž velmi nejisté a neustále se bojí, že řeknou nebo udělají něco špatného, čím ublíží ostatním nebo i sami sobě. Kvůli strachu ze špatného rozhodnutí jsou také nerozhodné a nikdy si nedokáží vybrat z více možností okamžitě. Pečlivě musí promyslet každé rozhodnutí a jeho možné následky.

Ještě horší než rozhodování pro ně však je, když se rozhodnou špatně. Hodně to poté prožívají a dokáží si to vyčítat ještě dlouhou dobu.

Blíženci

Nestálé a nepředvídatelné Blížence by většina lidí považovala spíše za bezohledné a neopatrné než citlivé a emotivní. Je to ale jen kvůli jejich mnohostranné povaze a maskám, které si možná i nevědomě před ostatními nasazují. Ve skutečnosti jsou totiž extrémně vnímaví a citliví. Hodně věcí si berou osobně, ale kvůli svému přátelskému chování to na sobě nedávají znát. Své chyby si poté často vyčítají a protože je pro ně těžké se svými emocemi vyrovnat, chovají se impulzivně a nečekaně mění názory.

Jsou také poměrně nerozhodní, protože když mají větší počet možností, jsou často zahlcení různými myšlenkami a obavami, takže je toho na ně zkrátka moc.

 

Zdroje: