Jak dopadli aktéři televizní Svatby na první pohled: Petra a René

Jak dopadli aktéři televizní Svatby na první pohled: Petra a René
Fitness trenér René si na popud televizních expertů před oltář stoupl s učitelkou z mateřské školky Petrou. Jejich vztah si prošel mnoha turbulencemi. Jak dopadl po vypnutí kamer?

Renému a Petře to příliš nefungovalo

Podle mnohých to nebyla dobrá volba od samého počátku. Sympatický sportovec René se musel potýkat s tím, že jeho televizní manželka byla nespokojená už u oltáře. Špatně byly svatební šaty i samotný ženich.

Dvojice narážela na rozdílné povahy. Usměvavý René byl na Petru příliš akční a mladá učitelka se rozhodně nevrhala do všeho po hlavě tak, jak tvrdila. Tvrdou kritiku si Petra vysloužila především za to, jak drsně odmítala Reného upřímnou snahu jí dát najevo zájem.

Před kamerou se zdálo, že je mladá učitelka značně introvertní, ačkoli sebe samotnou popsala jinak. Sama Petra dále prohlásila, že je vybíravá a nerozhodná, což se naopak ukázalo být dost výstižné.

Diváci tak povětšinou sázeli na to, že tahle dvojice to spolu nevydrží. Překvapením proto bylo, když i Petra projevila více pochopení a snahy a v závěru show se oba aktéři rozhodli, že to společně zkusí.

Jsou spolu nebo ne?

Skeptici, kteří tomuto páru mnoho šancí nedávali, měli částečně pravdu. Po skončení show „prasklo“, že René a Petra se rozešli. Nicméně oba o sobě navzájem pro média hovořili velmi mile a shodli se, že jsou dobří přátelé a pravidelně se vídají.

Samotný René taktéž uvedl, že z jeho pohledu nebyla Svatba na první pohled ovlivněná rozhodnutími režie a skutečně se upřímně rozhodl ve vztahu pokračovat. Že mu na jeho televizní nevěstě přes všechny peripetie záleží, to dokládají i jeho další slova.

Když se ho na jeho partnerku novináři ptali dál, s humorem jim odpovídal, že pokud si do budoucna nikoho ani jeden z nich nenajde, rozhodně se vezmou. To s jistou nadsázkou potvrdila i Petra. Zdá se, že definitivní rozuzlení tohoto televizního příběhu je stále tak trochu otevřené.

René si tak trochu paradoxně možná nenašel v reality show vztah, zklamaný být ale nemusí. Překvapivě se před kamerami zrodilo přátelství, protože René našel společnou řeč s dalším televizním ženichem Radkem.