Hvězdná znamení, která jedí ráda v posteli

Hvězdná znamení, která jedí ráda v posteli
U někoho doma je jedení v posteli striktně zakázáno, u jiných se jedná o zcela normální jev, který se změnil v denní rutinu. Někdo si nemůže pomoci, někomu se napůl vsedě a napůl vleže lépe jí, jiný stíhá při jídle psát zprávy na mobilu, na což je zvyklý v posteli.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jídlo, nejčastěji nějaké pamlsky, lze u vás v ložnici najít, a nezáleží na tom, zda se mňamka válí na vašem nočním stolku nebo je schováváte pod polštářem. Důvod je prostý, vaše energie se vyčerpává přes celý den a vy potom máte chuť na něco mimořádného, něco, co si zasloužíte, těsně předtím, než jdete spát.

Víte, že byste neměli minimálně dvě hodiny před spaním jíst, ale nemůžete si pomoci. A jelikož jste zvyklí večeřet nebo jen tak mlsat v posteli, svůj zlozvyk postupně rozšíříte i na snídaně i obědy.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud se cítíte emočně prázdní nebo vyčerpaní, můžete se uchýlit k přejídání se. A kde jinde můžete jíst než v posteli, že? Přece se kvůli pár kouskům jídla nepřesunete k jídelnímu stolu, přestože stojí hned vedle ledničky, z níž jste si jídlo vzali.

U vás je také slušná pravděpodobnost, že ve své ložnici, hned blízko postele, budete mít nahromaděnou velkou zásobu jídla. Vy zkrátka v posteli jíte, ať už s negativními myšlenkami ve své hlavě, při čtení oblíbené knížky či při dívání se na film. 

Pokud se cítíte emočně prázdní nebo vyčerpaní, můžete se uchýlit k přejídání se, Zdroj: Prostock-studio / Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Milujete půlnoční občerstvení, a proto je vysoce pravděpodobné, že vás některý další člen domácnosti, v níž žijete, načape jíst v posteli. A proč vlastně jíte kolem půlnoci? Protože to nedělá každý, a to, co nedělá každý, vy konáte rádi.

Nezáleží na tom, jestli jíte sušenku nebo koblihu s marmeládou, ale nějaký pamlsek pro lidi máte vždy u sebe. Pokud se s někým díváte na film, nejste ten typ člověka, který by se rozdělil o své jídlo. Klidně svedete zápas se spolubydlícím, jen abyste se nemuseli o své jídlo dělit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Milujete jídlo. Abyste si někoho usmířili a udrželi ho šťastným, nabídnete mu jídlo. Není proto divu, že rádi jíte v posteli. Vybíráte si postel jakožto jídelní místo, protože se hodí k vašemu klidnému a pohodovému životnímu stylu.

Nikam nespěcháte, spíše více odpočíváte, a proto máte rádi svou postel, kde děláte většinu svých činností. Každý den musíte čistit svou postel od drobků, protože v posteli prostě jíte nejčastěji. Milujete jezení v této části vašeho domova, poněvadž si jídlo rádi vychutnáváte a nemusíte nikam pospíchat, což je pro vás velké plus.

Zdroje článku: