Dokonalé jídlo podle znamení zvěrokruhu

Dokonalé jídlo podle znamení zvěrokruhu
Pojďte nahlédnout do kuchyně jednotlivých znamení, co jim chutná a jaký vztah mají k jídlu obecně. Možná zjistíte, že za vaše noční mlsání nebo neodolatelnou slabost pro čokoládovou zmrzlinu ani nemůžete a je to něco mezi nebem a zemí.

Ideální jídlo pro Berana

Beran je bojovné, někdy i mírně agresivní znamení a jeho temperament se přenáší i ke stolu. Nikdy nemůže odejít od oblíbeného jídla, dokud vše nesní.

Lidé v tomto znamení nejsou nijak vybíraví a rozhodně netrpí nechutenstvím. Mají rádi jídla, která je na dlouhou dobu zasytí, a i v případě, že se snaží dodržovat zdravou výživu, občas se neudrží a dají si pořádný steak, který si vychutnají do posledního sousta.

Pro klid duše si rádi připlatí za BIO kvalitu. Na jídle rozhodně nešetří.

Perfektní jídlo pro Býka

Býk je jednoduchý a přímý člověk, ale zároveň trošku chamtivý. Dává proto přednost jednoduchému a sytému domácímu jídlu a vybrané delikatesy v restauracích nejsou nic pro něj. 

Vrcholem jeho gurmánství je ovocný koláč, domácí, samozřejmě.

 Dokonalé jídlo pro Blížence

Blíženec nikdy nestojí na místě, vždy má na práci tisíc věcí a kdyby to bylo na něm, žil by pouze ze svačinek, které nezaberou tolik času a dá se u nich udělat i nějaká ta práce. Nejraději má chutné tousty a dopřává si je na mnoho způsobů.

Myslí i na vyváženou stravu, i když v jeho hektickém tempu si s kaloriemi nemusí dělat těžkou hlavu.  

Raci a jejich preferované jídlo

Rak je proslulý svými výkyvy nálad. Co jiného by mohlo jeho problém vyřešit než sladkosti. A Rak to moc dobře ví. Sladkostmi řeší všechny problémy světa. Pokud si může vybrat, dopřeje si delikatesu jako je Tiramisu. Jak se mu sladkost rozpouští v ústech, začíná se navzdory starostem usmívat.  

Zdroj: youtube.com

Perfektní jídlo pro Lva

Lev je znamení, jehož nálada je velice ovlivněna jídlem. Není radno si s ním zahrávat, pokud má hlad. Na druhou stranu, pokud je váš partner v tomto znamení, dokážete si s pomocí dobrého jídla prosadit prakticky vše. Je to jen otázkou dobrého načasování. Lev není vybíravý, pochutná si na pořádné pečínce i na jednoduchém jídle z tradiční kuchyně.

Dalším poznávacím znamením Lva je jeho obliba jíst ve společnosti. Není to jedlík sólista a jídlo si nejraději vychutná ve společnosti přátel.

Panna a dokonalé jídlo

Panny se už rodí s láskou ke všemu zdravému. Samozřejmě umí ocenit gurmánské lahůdky, ale pokud má možnost výběru, vždy volí zdravá jídla. Raději, než pečenou husou uděláte člověku narozenému v tomto znamení radost špaldovým salátem.

Ideální jídlo pro Váhy

Harmonie tvarů a přísad jsou pro toto znamení určující. Oblíbeným jídlem je sushi a další barevné pokrmy, které se servírují téměř rituálně. Váhy mají vytříbený vkus a eleganci hledají úplně všude, kuchyni nevyjímaje.

Jaké bude dokonalé jídlo pro Štíra

Štír je znamením vztahující se k oblasti tělesného potěšení, a dokonce i jeho oblíbená jídla mají afrodiziakální vlastnosti. Vášeň pro pikantní život se potom odráží v lásce pro pikantní jídla. Štír nemá chilli nikdy dost.

Oblíbené jídlo Střelce

Střelec je jednoduchý typ člověka, a přestože má kladný vztah k jídlu, není velkým gurmánem. Jídlo bere jako nezbytnost a když už to musí být, volí si zdravá jídla. Občas se ale i v něm probudí mlsoun, a to si potom dopřeje dvojitou porci domácích hranolků.

Kozoroh a jeho oblíbené jídlo

Kozoroh je také velice výrazným znamením. Lidé narození v tomto znamení nesnáší plýtvání jídlem a pokud vaří, snaží se využít v kuchyni úplně všechno. Jeho oblíbená jídla obsahují velké množství čerstvé zeleniny a miluje aromatické bylinky. K radosti mu postačí zdravý nízkotučný jogurt s trochou medu.

Oblíbené jídlo Vodnáře

Vodnářova vášeň pro vejce je dobře známá. Jemná míchaná vejce jsou pro něj opravdu tou největší pochoutkou. Muži oceňují skutečnost, že i když nejsou mistři kuchaři, umí si tento oblíbený pokrm připravit a jde to rychle a snadno.

Ryby a jejich perfektní jídlo

Ryby milují kousnout si do jídla, které má vrstvy. Milují stejně pěkný sendvič a zapečené lasagne. K jejich rozmarům patří i kombinace sladkého a slaného. V kuchyni pro ně nejsou hranice a jsou to ti největší gastronomičtí experimentátoři.

 

Zdroj: