6 znamení zvěrokruhu, u kterých je největší pravděpodobnost, že se na ně v září nalepí smůla

6 znamení zvěrokruhu, u kterých je největší pravděpodobnost, že se na ně v září nalepí smůla
Nový měsíc si pro každého z nás připravil nové výzvy i překážky. Některá znamení zvěrokruhu se mohou těšit na pozitivní okolnosti a jiným měsíc září zase nepřinese mnoho štěstí. Přečtěte si tento zbrusu nový horoskop, pokud vás zajímá, jestli zrovna na vás během září nečeká více smůly! 

Beran 21. 3. – 20. 4. 

Nový měsíc pro Berany skutečně nebude příliš šťastným obdobím. Abyste předešli nepříjemným konfliktům, musíte si dávat pozor hned na několik věcí. Zvláště v práci se můžete setkat s nepochopením a zbytečnými konflikty s kolegy. Ke konci měsíce už budete pociťovat ubývající energii a zvýšenou únavu.

V práci vám bude docházet trpělivost, ale snažte se neoponovat svému nadřízenému a vše řešit s chladnou hlavou, ačkoli to nebude snadné. Mohlo by to mít ošklivou dohru. Nezapomeňte na odpočinek a dopřejte si nějakou regeneraci třeba v podobě masáže. 

Blíženci 22. 5. – 21. 6.  

Blíženci zažijí v září nejvíce smůly v oblasti vztahů. Jste už unavení z usilovného hledání partnera a z dalších zklamání, a tak si chcete dát od všeho pauzu. Nebudete mít náladu takřka na nic a nebudete se chtít s nikým vídat. Zkuste si vyčistit hlavu a dělat svou oblíbenou aktivitu, možná pak plno věcí přehodnotíte.

Pozor si dejte také na své peníze, abyste se na konci měsíce nepozastavili nad svou finanční stránkou. Tento měsíc se zaměřte hodně na odpočinek a nabrání nové síly!

Váhy 23. 9. – 23. 10. 

V září budou mít Váhy náročnější období a zažijí více nepochopení s partnerem. Partner vás nebere příliš vážně a vy nevíte co s tím. Vše se zlepší koncem měsíce, kdy partner uzná svoje chybné jednání a ukončí se veškeré spory.

Budete mít také sklony k lenosti a pasivitě, což se opět změní v druhé polovině měsíce, kdy se dají věci opět do pohybu. Probudí se ve vás velká touha po pohybu a budete se chtít opět naplno věnovat hlavně sami sobě. Sama se tak vyřeší spousta stagnujících záležitostí! 

Štír 24. 10. – 22. 11. 

Štíři budou během září prožívat poměrně těžké chvíle. V práci se toho na vás hodně navalí, budete muset dělat práci za více lidí a nebudete vidět východisko z této situace. Neházejte flintu do žita, váš nadřízený si toho všimne a dočkáte se chvályhodného uznání!

V partnerství zjistíte, že to pro vás není to pravé. Každý jste docela jiný a nemáte toho mnoho společného. Ke konci měsíce však můžete potkat někoho, kdo bude dle vašich představ a dočkáte se konečně více štěstí!

Střelec 23. 11. – 21. 12. 

Střelci se v novém měsíci dočkají větších neshod a potíží v práci s kolegy. Práce bude obtížnější a vám bude činit problémy vzájemná komunikace. Problém je v tom, že se v takovém prostředí necítíte dobře. Nezbývá vám nic jiného, než se buď přizpůsobit anebo začít hledat něco jiného.

Ve vztazích zrovna neprožíváte nejšťastnější období. S partnerem máte problém se na čemkoli shodnout a máte pocit, že se partner snaží za každou cenu vyprovokovat hádku. Vše nemusí být takové, jak to nyní vidíte! Dejte si také pozor na úrazy, které vám hrozí kvůli vaší zbrklosti.

Ryby 21. 2. – 20. 3. 

Ryby v novém měsíci pocítí jisté ztráty a nestabilitu. Ve vztahu vám chybí opora a porozumění ze strany partnera. Už je toho na vás moc a navrhnete dát si s partnerem pauzu. Dejte si ale pozor, může to být fatální rozhodnutí a s partnerem už se k sobě nemusíte vrátit!

V práci zažijete jistý chaos a roztržitost, což vás hodně vykolejí. Začnou vám ubývat síly a na nic nebudete mít náladu. Snažte se svoje rozpoložení nepřenášet na ostatní, může se to špatně projevit i na vašem finančním ohodnocení!

Zdroje článku: