Nejšťastnější týden v měsíci září dle vašeho znamení

Nejšťastnější týden v měsíci září dle vašeho znamení
Teploty už v září sice budou trochu klesat, ale rozhodně ne vaše úspěchy. Proto se nenechte odradit. Zjistěte, který týden bude nejlepší k tomu, abyste relaxovali, zabrali v práci či hledali lásku. Chcete vědět, kdy jít štěstí naproti? 

Beran  

V září budete jenom zářit. A to hlavně druhý týden v měsíci, který vám rozhodně přinese nejvíc radosti. Bude se vám dařit ve vztazích. A hlavně v těch milostných! Proto se nenechte zastínit nejistotami, které možná máte, a nebojte se ukázat a nabídnout světu. 

Býk 

Třetí týden v září pro vás možná bude trochu náročný, ale o to více vám do života přinese. V pracovním životě toho na vás bude dost, nenechte se však zlomit a využijte to. Když vám vše půjde, bude vaše peněženka zase o něco těžší.

Blíženci 

Všude dobře, doma nejlíp. To by mělo být heslem posledního týdne v měsíci, kdy se vám podaří trochu zvolnit a po jinak náročném měsíci si pořádně oddechnout. Donuťte se proto přestat myslet na negativní věci a zůstaňte s rodinou. Užijte si společný čas, který vás nabije novou energií.  

Rak 

Milí raci, čtvrtý týden si udělejte čas hlavně pro sebe. Už dlouho ho potřebujete. Dopřejte si klid, příjemné pocity a nebojte se poplácat po rameni za vaše úspěchy. Dovolte si odmítnout aktivity s ostatními lidmi ve vašem okolí. Využijte tento čas pro seberozvoj a nebojte se potěšit vaše vnitřní dítě. 

Lev 

Po psychicky i fyzicky náročném srpnu budete mít v září možnost si oddechnout. První týden se ponese se znamení financí, kdy se před vámi otevřou nové karierní dveře, a je jen na vás, zda do nich vejdete. Nebojte se vystoupit ze své komfortní zóny, protože se vám to vyplatí.  

Panna 

Všechno nejlepší! Nejenže tento měsíc máte narozeniny, přinese vám spoustu nových změn a podnětů z okolí. Hlavně druhý týden mějte oči na stopkách, protože by vám mohla uniknout neopakovatelná příležitost. A pokud budete dávat pozor, objeví se okolo vás i několik možných romantických partnerů... 

Váhy 

Druhý týden měsíce září pro vás bude jako stvořený a ponese se ve znamení změn. Ty, ačkoliv jsou občas děsivé, k životu prostě patří. Proto se nebojte chytit tuto příležitost za pačesy a nebojte se udělat radikální kroky. Nemějte strach se postavit sami za sebe a dát hlasitě najevo, co od života chcete. Ono se vám to vyplatí.  

Štír 

Poslední týden v září budete mít velkou šanci uzavřít všechny nedořešené věci ze zbytku roku. Nebojte se začít konverzaci na témata, která vám nemusí být zrovna příjemná, a udělejte si pořádek nejen okolo sebe, ale i v hlavě. Uvidíte, že citlivá komunikace stmelí vztahy mezi vámi a vašimi blízkými. 

Střelec 

Třetí týden se vám bude dařit nejlépe, pokud trochu zvolníte a odpočinete si. Dávejte však pozor na změny, které se dostaví do vašeho života a mohly by vás rozhodit. Dejte si krátkou pauzu a nadechněte se, protože se ve vašem životě objeví nová přátelství a vztahy. 

Kozoroh 

Každý by si rád trochu odpočinul, že? A vy byste rozhodně měli! První týden sice nebudete nejproduktivnější, ale podaří se vám si utřídit myšlenky a pořádně si za relaxovat. Nezapomeňte si však tento odpočinek dopřát. Pokud tak uděláte, uvidíte věci hned jinýma očima a zbytek měsíce se vám bude nevídaně dařit. 

Vodnář 

Srpen byl náročný, takže vás jistě potěší, že září pro vás bude mnohem jednodušší. Druhý týden v měsíci vám přinese příležitost karierního růstu, proto jí jděte naproti. A podaří se vám rozhodně i v osobní rovině. Pokud máte partnera, nebojte se promluvit si o vašich potřebách a třeba znova zažehnete jiskřičku vášně.  

Ryby 

Nejpodstatnější pro vás bude poslední týden. Zamyslete se nad lidmi, které jste měli možnost potkat, a zpětně si zrekapitulujte, co vám vaše setkání dala. Září vám dá možnost obohatit svůj vnitřní svět, získat nové poznatky a poznat různorodé životní styly. Nezahoďte ji.

Zdroje článku: