Na co se v září můžete těšit podle jednotlivých znamení zvěrokruhu

Na co se v září můžete těšit podle jednotlivých znamení zvěrokruhu
S novým měsícem začíná pro všechny znamení zvěrokruhu nová příležitost zažít v životě nové věci! Rozhodně se máte na co těšit! Zajímá vás, co čeká konkrétně vaše znamení? Přečtěte si horoskop na září, ať víte, na co se můžete těšit! 

Beran 21.3. - 20.4. 

Berani se v novém měsíci mohou těšit na nový zajímavý protějšek, a to hned v prvních dnech měsíce! Proto rozhodně neseďte doma a vydejte se někam do společnosti! Celkově se během září setkáte s mnoha zajímavými lidmi, s nimiž si užijete spoustu zábavy. 

Býk 21.4. - 21.5. 

Býci se mohou začít těšit na dosažení velkolepých výsledků v práci, ohodnocení vaší dlouhodobé snahy a také nabídky lepší pracovní pozici! Také vás v druhé polovině měsíce může oslovit zajímavý protějšek a najdete toho mnoho společného.

Blíženci 22.5. - 21.6.  

Září znamená pro Blížence zejména štěstí v oblasti vztahů. Na protějšek dokážete skvěle zapůsobit díky vašemu charismatu a veškerou náklonnost si budete patřičně užívat! Tento měsíc se také můžete těšit na novou výzvu v práci, která slibuje velké ohodnocení.  

Rak 22.6. - 22.7. 

Raci se tento měsíc mohou těšit na mnoho nových pozitivních změn! Hvězdy jsou vám nakloněny a vy se můžete těšit, že tento měsíc konečně potkáte svou vytouženou lásku! Na pracovišti můžete očekávat úspěch ke konci měsíce, kdy se vám podaří nějaká věc a budete za ni patřičně oceněni.  

Lev 23.7. - 22.8. 

V novém měsíci se můžete těšit zvláště na rodinnou pohodu a urovnání dávných sporů. Své blízké umíte podpořit a pro vás bude největší odměnou jejich přízeň. V práci také zvládnete náročnější úkoly, vydáte ze sebe to nejlepší a odměna vás určitě nemine! 

Panna 23.8. - 22.9 

Panny se mohou těšit na nové zážitky v milostné oblasti! Čeká vás nové setkání, které bude osudové, ale musíte také počítat s jistými překážkami. Těšit se však můžete také na nový obnos peněz, protože se před vámi otevřou nové finančně dobře ohodnocené příležitosti! 

Váhy 23. 9. - 23.10. 

Váhy se tento měsíc mohou těšit na nové změny a vyřešení nějakých záležitostí z minulosti. Věci se kvapně dají do pohybu a vaše dlouhodobá stagnace se konečně zlepší. Rozhodnete se pro něco aktivního, pro nový sport nebo nějaký kurz, který vám pomůže z dlouhodobé krize. 

Štír 24.10. - 22.11. 

V novém měsíci se můžete těšit na nové životní výzvy a začátky. Může se vám konečně poštěstit získat novou lásku a také větší obnos peněz! Po delší době učiníte správné rozhodnutí, které vám může zcela změnit život! 

Střelec 23.11. - 21.12. 

Štíři se tento měsíc mohou těšit na klidné období bez větších změn a problémů. Září pro vás bude období, kdy byste se neměli do ničeho velkého pouštět, a to platí i pro hledání protějšku. Možná už dlouho nemůžete najít vhodného partnera a v září se vám znovu nepoštěstí. Nezoufejte, vše přijde ve správný čas, jen si musíte ještě počkat!

Kozoroh 22.12. - 20.1.  

V září se Kozorozi rozhodně mohou těšit na nejeden úspěch! Stojí při vás štěstí, a to zvláště při seznamování. Celkově se můžete těšit na příjemný a zábavný čas strávený s milovanou osobou. Začnete si plnit vaše sny a konečně dosáhnete v práci toho, o co jste celou dobu usilovali! 

Vodnář 21.1. - 20.2. 

Vodnáři se tento měsíc mohou těšit na velmi plodné období! Povede se vám v pracovní sféře, kde sklidíte jeden úspěch za druhým. Dostanete pochvalu od nadřízeného a dost možná také nabídky na lepší pracovní pozici! Jste zase o krok blíže ke splnění svého snu!

Ryby 21. 2. - 20.3. 

Během měsíce září nebudete vystaveni radikálním změnám, které by vás měli negativně ovlivnit. Už nějakou dobu neprožíváte zrovna šťastné období a během září se vaše naladění příliš nezmění. Je proto na čase začít více žít, radovat se ze života a užívat si ho plnými doušky, brzy se vše zlepší k lepšímu! 

Zdroje článku: