Výklad tarotových karet na tento týden: Berani si sáhnou na dno, blíženci by měli odložit starosti a střelce čeká úspěch

Výklad tarotových karet na tento týden: Berani si sáhnou na dno, blíženci by měli odložit starosti a střelce čeká úspěch
Také si kladete otázku, co se bude dít v následujících dnech? Zeptejte se tarotových karet, které již používali lidé ve starověku. Tajuplné obrazy na kartách dodnes fungují jako zrcadlo duše a mysli. Využijme tedy pradávnou symboliku těchto karet a pojďme se společně podívat na vaši budoucnost.

Beran (21.3. – 20.4.)

Problémy, které se na vás valily v minulý dnech ještě naberou na intenzitě a vy si sáhnete až na samé dno. Deset mečů vám radí, že i když to teď budete mít obtížné, tak záleží jen na tom, jak na problémy budete reagovat. Můžete se stát obětí a nechat se jimi pohltit nebo se jim postavit čelem.

Býk (21.4. – 20.5)

Deset pentaklů do vašeho života přinese lásku, štěstí, peníze a spokojenost. Vše, na co tento týden sáhnete, vám půjde od ruky a vy se tak budete moci radovat ze svého úspěchu. Pokud máte naplánované nějaké důležité schůzky, nebojte se jich, vše velmi dobře dopadne.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Chcete se ve svém životě posunout někam dál? V tom případě udělejte tlustou čáru za minulostí. Prohrabovat se neustále něčím, co vás akorát tak trápí, nic dobrého nepřinese. Tři meče vám doporučují odložit všechny starosti stranou a pokud máte nějaké vztahové problémy, raději je přesuňte na jinou dobu, není na to vhodný čas.

Rak (22.6. – 23.7.)

Ocitli jste se na pomyslné duchovní cestě vašeho rozvoje. I následující dny vás bude ovládat karta Mága, využijte ji a věnujete se svému poznávání. Následujte svůj vnitřní hlas, jen tak budete šťastní a úspěšní. Pusťte se i do dlouho odkládaných projektů, přinesou vám radost.

Lev (24.7. – 23.8.)

Následující dny byste si měli srovnat všechny vaše hmotné záležitosti. Pokud máte nějaké dluhy nebo resty, splaťte je. Čtyři pentakly vám dodají pocit materiálního zabezpečení, tak co si takhle jednou udělat radost a koupit si i něco pro sebe? Nelpěte tolik na penězích, na světě jsou i důležitější věci.

Váhy,
Panny, stáhněte se do ústraní a srovnejte si vše, co vás trápí | Zdroj: FotoDuets / Shutterstock

Panna (24.8. – 23.9.)

Máte nějaké problémy či bolístky? Stáhněte se do ústraní, vyvarujte se společnosti a buďte sami se sebou. Jen tak budete moci v klidu následovat svůj vnitřní hlas a tok svých myšlenek. Pomocí karty Poustevníka si srovnejte vše, co vás trápí a zkuste vymyslet řešení a plán, jak budete postupovat dál.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Kroky, které jste v minulých dnech podnikly, byly naprosto správné. I když vás přepadne nejistota nebo dokonce strach, nepoddávejte se tomu a věřte svému úsudku. Dále plánujte, rozvíjejte své sny, věřte si a úspěch se brzy dostaví. Karta Dvou holí vám tento týden zajistí i chvilku klidu, abyste si mohli odpočinout.

Štír (24.10. – 22.11.)

Buďte ve střehu a nevěřte lidem, kteří se kolem vás tento týden budou motat a tvářit se jako vaši přátelé. Visí nad vámi totiž karta Ďábla, která vás varuje před nečistými úmysly. Pokud se i vy ocitnete v nepříjemné situaci, pamatujte na to, že pokud budete mluvit pravdu, vždy se vám to vyplatí.

Kozorozi, zorganizujte si svůj čas
Kozorozi, zorganizujte si svůj čas a práci | Zdroj: Lallanan / Shutterstock

Střelec (23.11. – 21.12.)

Karta Svět je velice silnou a pozitivní kartou, díky které budete zažívat následující dny úspěch a obdiv. Dařit se vám bude zejména v práci, vaši snahu a péči však ocení i vaši nejbližší. Je také nejlepší čas k tomu, pustit se do nových úkolů a plánů!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Zorganizovat si svůj čas a práci bude pro vás tento týden naprosto klíčové. Pomůže vám s tím i karta Císaře, která vám dodá sílu a trpělivost. Při práci využijete zejména logického myšlení, věřte svým schopnostem. Kromě pracovních povinností si zkuste naplánovat i osobní volno, ať máte čas i na odpočinek.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Sedm pentaklů vás vyzívá k tomu, abyste se zbavili všeho starého a nepotřebného. Vyhoďte nebo darujte věci, které již nepoužíváte. Pořádek si také můžete udělat sami v sobě. Uvědomte si, kdo jste a co od života chcete a jděte si za svými sny.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Komunikace bude v týdnu vaší nejsilnější stránkou! Pokud tedy potřebujete vyřešit něco pracovního či osobního, domluvte si osobní schůzku, jelikož dopadne ve váš prospěch. Královna mečů vám pomůže i v pracovním životě. Vaši nadřízení si brzo všimnou, že práci děláte s velkou láskou a ocení to.

Zdroj článku:
  • Autorský text