Výklad tarotových karet na tento víkend: Býci by si měli dát pozor na finance a štíry čeká zasloužený odpočinek

Výklad tarotových karet na tento víkend: Býci by si měli dát pozor na finance a štíry čeká zasloužený odpočinek
Už při samotném vyslovení slova tarot se mnohým ježí chloupky na ruce. Tarotové karty mají mnozí z nás spojené s magií a věštbou. Pojďme tedy společně poodkrýt, co nám karty přinesou zajímavého tento víkend.

Beran (21.3. – 20.4.)

Do vašeho života nečekaně vstoupí nová osoba, která se vám bude zdát sympatická. Pokud však máte pochybnosti o jejích úmyslech, nebojte se, Páže holí vám radí, abyste se s ní sblížili, jelikož významně ovlivní váš život. Tento člověk vám totiž pomůže a díky němu získáte i nový pohled na život.

Býk (21.4. – 20.5)

Pět pentaklů vás varuje před finanční ztrátou. Dejte si tedy pozor na to, co o víkendu budete platit a zbytečně neutrácejte za hlouposti. Hlídejte si také dobře peněženku a věci, které jsou pro vás důležité, hrozí vám totiž, že je někdo ukradne.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Víkend se ponese ve znamení odpočinku. Karta Světa vám umožní prožít volné dny podle sebe. Budete je trávit sami se sebou, s rodinou nebo přáteli? Zajdete si na masáž, do kina nebo na výlet? To opravdu záleží jen na vás. Využijte toho, jelikož to může být vaše volno na dlouhou dobu.

Rak (22.6. – 23.7.)

Pravděpodobně na sobě cítíte, že potřebujete pauzu, klid a oddech. Dopřejte si to, zasloužíte si to. Čtyři poháry vám radí, že byste si měli dopřát zasloužený relax. V oblasti lásky a citů si také dopřejte pauzu, není vhodný čas k tomu, abyste se pouštěli do větších milostných dobrodružství.

Lev (24.7. – 23.8.)

Přestaňte se bát a neustále o sobě pochybovat! Osm pohárů vás donutí radovat se i z maličkostí a začít si užívat života. Odvažte se a zkuste o víkendu něco, o čem byste si mysleli, že nikdy nezažijete! Buďte blázniví, žijte!

Váhy, snažte se užívat si života naplno
Váhy, snažte se užívat si života naplno | Zdroj: Song_about_summer / Shutterstock

Panna (24.8. – 23.9.)

Nebojte se být sami. Karta Poustevníka vás donutí přemýšlet nad svým životem. Uděláte nejlépe, když se tomu poddáte a pořádně se zamyslíte nad tím, co opravdu chcete. Nic se nesnažte urychlit, nebuďte zbrklý. To, co se má stát, stane se.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Nemůžete ani uvěřit svým vlastním očím! Štěstí si vás totiž našlo a vy si ho o víkendu budete užívat doslova plnými doušky. Deset pentaklů vás zahrne láskou, porozuměním a tou správnou energií. Snažte se otevřít novým příležitostem a užívat si života naplno!

Štír (24.10. – 22.11.)

Nemyslete na práci. Udělali jste vše, co bylo potřeba a víte, že jste ze sebe dostali maximum. Nyní si dopřejte zasloužený odpočinek a relax. Vyžaduje to trochu trpělivosti, ale nic neuspěchejte, karta Devíti holí si vás bude o víkendu hýčkat. A až v pondělí opět přijdete do práce, zjistíte, že vše je tak, jak má být.

Ryby, je na čase začít investovat
Ryby, je vhodná doba ke splácení dluhů a investování | Zdroj: Monster Ztudio / Shutterstock

Střelec (23.11. – 21.12.)

Co si tahle víkend trochu prodloužit a vzít si na pár dní ještě dovolenou? Čtyři meče radí, že byste měli načerpat pořádnou dávku energie, budete ji potřebovat pro vaši blízkou budoucnost. Nejlépe si odpočinete o samotě nebo jen se svými nejbližšími.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Pokud prožíváte nějaké hluboké trápení, vězte, že se blíží světýlko na konci tunelu a brzy již bude lépe. Devět mečů přichází také s moudrem, že když o něco přijdeme, něco ztratíme, znamená to, že něco nového se před námi zase objeví. Myslete pozitivně, bude líp.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Dařit se vám bude zejména s financemi. Šest pentaků vám dodá pocit, že jste materiálně zajištěni. Je také vhodná doba ke splácení dluhů a investování. Pokud zrovna nechcete tolik riskovat, kupte si los, třeba budete mít štěstí. 

Ryby (21.2. – 20.3.)

Král mečů trochu vyhrotí napjatou situaci kolem vás a doporučuje vám, abyste udělali kompromis, jinak by to totiž mohlo dopadnout ve váš neprospěch a následky by pro vás nemusely být dobré. Dejte si také pozor na lidi ve vašem blízkém okolí a věřte jen těm, které opravdu dobře znáte.

Zdroj článku:
  • Autorský text