Runový horoskop na duben 2023 vám poví, co vás tento měsíc čeká

Runový horoskop na duben 2023 vám poví, co vás tento měsíc čeká
Bude pro vás duben plný překvapení nebo budete žít tak nějak stejně a váš klidný život nebude nic narušovat? To se dozvíte v našem runovém horoskopu na duben.

Můžete do tohoto měsíce vstupovat s velkým očekáváním nebo s velkou neznámou. Zda se ale máte na co těšit nebo jste smutni oprávněně, to zjistíte z našeho runového horoskopu na duben roku 2023.

Beran (21.3.-20.4.)

Runa Gebo vám bude dodávat sílu do všech životních zkoušek a protivenství, která vás čekají a neminou. I když se nebude jednat o příliš pozitivní měsíc, věřte, že runa vás v tom samotné nenechá a že její moc vás po celý měsíc neopustí.

Býk (21.4.-21.5.)

Laguz pro vás bude tento měsíc symbolem moudrosti. Tento měsíc budete plodit jeden chytrý nápad za druhým. Pokud tedy čekáte na nějaký vhodný čas, kdy byste se měli pustit do nějakých podnikatelských záměrů, tento měsíc je ten správný čas.

Blíženci (22.5.-21.6.)

Runa Urox bude tento měsíc vaší pomocí a posilou. Bude na vás působit velmi pozitivní silou, a tak se vás minou veškeré útoky, nenávisti a protivenství, která by se vám jinak nevyhnula. Runa ale zařídí, že všechny tyto nešťastnosti vás obejdou obloukem, a tak si budete moci užívat klid a pokoj.

Rak (22.6.-22.7.)

Runa Kenaz bude pro Raky tento měsíc stěžejní. Budete se muset sice velmi otáčet v práci a nebudete mít příliš času na své milované, ale budete odměněni v podobě finančního přilepšení. Všechno zlé je tak pro něco dobré.

Lev (23.7.-22.8.)

Vaše runa Perthro vám dá pocit sebedůvěry. Budete se tak konečně cítit sebevědomí a budete se cítit tak, že se nic nemůže stát. Pýcha přechází pád, a tak buďte ale vždy obezřetní. Nikdy nevíte, co se může stát.

Panna (23.8.-22.9.)

Runa Isa vám přinese možnost dlouhodobého vztahu. Bude k vám lákat spousty partnerů a partnerek, kteří o vás, jak budou mít opravdový zájem, tak budou vyhovovat ve všem i vám. Snažte si z nich však co nejdříve vybrat. Nejhorší je totiž sedět na dvou židlích najednou.

Bude to k vám lákat více partnerů
Bude to k vám lákat více partnerů | Zdroj: Ollyy / Shutterstock

Váhy (23.9.-23.10.)

Berkana pro vás bude vlna pracovních příležitostí. Nejenom, že se konečně odpoutáte od svého toxického šéfa, ale najdete si i lepší a mnohem lépe placenou práci a budete konečně šťastni.

Štír (24.10.-22.11.)

Ingwaz zaručí, že se vám nic nestane. I když na vás bude někdo ošklivý a vy nebudete mít sílu se bránit, Ingwaz zaručí, že si tato slova nebudete brát tolik k srdci.

Střelec (23.11.-21.12.)

Runa Jera vám zajistí bezpečnou životní situaci. Již dlouho jste se báli nějaké zrady ze svého okolí a snažili jste se být velmi obezřetní. I tak se vám nic nedařilo naleznout. Pokud s tímto také máte problémy, obraťte se na Jeru a ona vám pomůže.

Kozoroh (22.12.-20.1.)

Eihwaz vám příliš život nenaruší. Až na jedno menší nedorozumění se vám tento měsíc bude velmi dařit a nic nebude vybočovat z vaší normy.

Vodnář (21.1.-20.2.)

Vaše runa je runa Dagaz a její sily budou tento měsíc obzvláště silné. Budete pociťovat silné záchvaty zlosti, které se budou těžko kontrolovat. Snažte se je však ovládnout, ať zbytečně nenaruší vaše vztahy.

Ryby (21.2.-20.3.)

Runa Mannaz vám nebude zhoršovat váš život, ale právě naopak. Její síla zaplaví váš život pozitivní energií a váš život se od základů změní. Díky pozitivnímu přístupu k životu budete nejenom silní, ale také odolní proti odsuzování ze strany blízkých a vašeho okolí. Vy však budete mít vždy nadhled a nenecháte se jen tak něčím rozhodit.

Zdroje článku: