4 netrpělivá znamení, která raději nenechávejte moc dlouho čekat. Najdete se mezi nimi?

4 netrpělivá znamení, která raději nenechávejte moc dlouho čekat. Najdete se mezi nimi?
Trpělivost v sobě každý jen tak nemá. Snadno se řekne, ať v klidu čekáte, ale občas to prostě nejde. Někdy to zkrátka potřebujeme hned. Pro některé je ale čekání naprosto nepřijatelné a kvůli své netrpělivosti dokáží tropit i velké scény. Jaká čtyři znamení zvěrokruhu mezi ně patří?

Střelec

Ambiciózní, dobrodružní, avšak nestálí Střelci rádi plánují jakékoli zábavné aktivity a vědí, jak si užívat života. Milují cestování, poznávání nových lidí i míst a ze všeho mají až dětinskou radost. 

I jejich svobodomyslnost má však své nevýhody. Jsou netrpěliví a často až uspěchaní. Vše potřebují mít hned, protože přeci nebudou ztrácet svůj drahocenný čas jen kvůli čekání. Vytáčí je, když jen chvíli nedělají nic zajímavého, a tak to s nimi občas může být těžké. Když podle nich navíc něco nejde dostatečně rychle, většinou to bez sebemenší snahy vzdají. 

Zdroj: Autor: Billion Photos / Shutterstock

Vodnář

Inteligentní a originální Vodnáři vždy přicházejí s novými netypickými nápady a jejich kreativní mysl se snad nikdy nezastaví. Umí myslet dopředu a čekání nebo dlouhé vysvětlování jednoduchých věcí je prostě zdržuje. Nemají čas se zabývat takovými hloupostmi a snadno se tak nechají vyvést z míry. Nechápavost druhých je přímo vytáčí, a tak z nich nejsou úplně ti nejlepší učitelé. Navíc jsou velice netolerantní a svůj vztek z čekání si často vybíjejí na každém, kdo projde okolo.

TIP: vždy aktuální horoskopy

Beran

Impulzivní, tvrdohlaví a neklidní Berani se nad ničím příliš dlouho nezamýšlí. Prostě do toho jdou přímo po hlavě, a to se vší svou tvrdohlavostí a vášní. Nedokáží na nic čekat a okamžitě ze všeho dělají velké drama. 

Kvůli své netrpělivosti začnou vyvádět i kvůli naprostým maličkostem a nezdráhají se ani ztropit hysterickou scénu na veřejnosti. Nesnáší ani vysvětlování nebo učení. To se raději s někým začnou hádat, aspoň by to bylo zajímavé. Rozhodně se tedy u nich nespoléhejte na žádnou rozumnou diskuzi. Když jsou naštvaní, tak prostě nemáte žádnou šanci nad nimi vyhrát.

Lev

Sebestřední, spontánní a zábavní Lvi žijí jen v přítomném okamžiku. Neohlížejí se za minulostí, ani nehledí na budoucnost. Mohlo by se zdát, že tak je to správně, ale právě to jim přináší pořádnou dávku netrpělivosti.

Problémy řeší, až když skutečně nastanou, dělají rychlá rozhodnutí a na čekání nebo dlouhé rozmýšlení zkrátka nemají ve svém nabitém programu čas. Snadno se začnou nudit, ale pokaždé si najdou novou zábavnou aktivitu nebo učiní nějaké bláznivé rozhodnutí, jen aby se vyhnuli čekání, které pro ně ani nepřichází v úvahu. Se Lvi se prostě nikdy nebudete nudit.

Zdroje: