Vše, co potřebujete vědět o lidech ve znamení Lva

Vše, co potřebujete vědět o lidech ve znamení Lva
“Ach, to se vám povedlo, jsou nebesky dobré.”; “Ten červený kostýmek vám opravdu sluší!”; “Váš projev mě opravdu dojal.” Lvi nasávají lichotky jako vyprahlé rostliny na poušti. Jsou vyživováni oceněními, pochvalami a potleskem. Pokud je jim věnována dostatečná pozornost, vytáhnou se k slunci jako ty nejkrásnější slunečnice. Nezanedbávejte tyto křehké rostliny a zjistěte si, jak budou nejlépe prospívat.

Ty nejlepší vlastnosti Lvů

Lev touží, aby byli všichni kolem něj šťastní. Kdykoli potřebujete je tady pro vás. Dá vám tu nejlepší radu, pohostí vás palačinkami, když máte splín a má pro vás vždy připravené nějaké překvapení. Pod nadvládou Slunce touží rozsvítit každou blízkou duši. Máte-li vedle sebe Lva, nikdy vás nenechá na holičkách (jedině, že byste mu pocuchali hřívu, ale o tom později) a bude za vámi stát v dobrém i ve zlém. Lev je od přírody velkorysý a pomůže vám tak často a tak moc, jak jen bude v jeho silách. 

Ty horší a nejhorší vlastnosti Lvů

Lev je silný a soběstačný, tudíž si většinou jde svou vlastní cestou. V podnikání potřebuje vést, být na prvním místě a často je to on, kdo zvedá vítěznou vlajku, i přestože má vedle sebe parťáka. Sláva a úspěch jej sytí natolik, že v takových chvílích je schopen zapomínat na štěstí druhých. Bohužel nesnese ani sebelepší konstruktivní kritiku, povolena je jen chvála a uznání. Někdy si na svou pýchu přijdou Lvi sami (jak jinak, když ostatní moc neposlouchají), ale často jim to trvá téměř celý život. 

Zdroj: Autor: 2021 Photography / Shutterstock

Nejvhodnější profese

Lev je pánem sebevyjádření, milovníkem záře reflektorů a slávy. Ve své kůži bude v profesích, kde může být středem pozornosti jako je herec, zpěvák, sportovec, moderátor, politik. Je to idealista, který je odhodlaný za sebou na tomto světě zanechat trvalou stopu. Bez ohledu na dostupné možnosti si vždy najde cestu, jak vést a inspirovat.

Lev jako přítel

Ceníte-li si upřímnosti, je Lev pro vás tím pravým přítelem. Upozorní vás na flek na šatech a stejně snadno vám řekne, že je čas se zamyslet, zda je pro vás váš partner (který vám ve skutečnosti už dlouho zahýbá) dost dobrý. 

Lev je od přírody velkorysý a pomůže vám tak často a tak moc, jak jen bude v jeho silách. 

Lev jako životní láska

Vaše láska ve znamení Lva miluje veškerou vaši pozornost. Ocení, když ji budete po boku v jejich ambiciózních projektech nebo na ni budete doma čekat s večeří a zapálenými svíčkami. Za to vás bude vášnivě milovat.

Lev jako rodič

Pro Lva jsou děti středem vesmíru. Lev bude svá mláďata rád rozmazlovat a poskytovat jim víc pozornosti, než je třeba. Rád se chlubí úspěchy svých dětí všude tam, kde jsou ochotni poslouchat. Rodina je pro Lva hlavním zdrojem hrdosti a je schopen udělat vše pro to, aby byla spokojená a šťastná. 

Zvláštnost Lvů

Lvi jsou pod maskou těch, kteří vždy chrání svou smečku a nikdy se nevzdají, velmi citlivé bytosti. Umí velmi dobře hrát, a tak málokdo pozná, že právě prožívají zklamání, ztrátu blízkého člověka nebo obyčejné rozpaky. Na veřejnosti s úsměvem a hrdým pohledem působí vždy sebejistě a vyrovnaně.