Nejlepší milovníci podle horoskopu: Vášnivý Štír, citlivý Rak a kreativní Vodnář

Nejlepší milovníci podle horoskopu: Vášnivý Štír, citlivý Rak a kreativní Vodnář
Které znamení se nejvíce vyžívá v milostných hrátkách, a kdo je oddaným romantikem? Tři znamení zvěrokruhu jsou obdařena velkou sexuální touhou, smyslností a nápaditostí. Pokud najdou vhodný protějšek, dokážou být těmi nejlepšími milovníky. Nemají-li štěstí, může se jejich vášeň změnit v žárlivost, citlivost v náladovost a nápaditost v nevěru.

Náročný a vášnivý Štír

O Štírech je všeobecně známo, že jsou vášnivými milenci s neuvěřitelným sex-appealem. Dokážou svému protějšku splnit ty nejtajnější přání a jsou obdařeni ohromnou sexuální výdrží. Bývají zároveň náročnými partnery, co se sexu týče. Vyžadují absolutní oddanost a mívají sklony k žárlivosti. Na milování se Štírem jen tak nezapomenete. Štír touží být se svým protějškem v naprostém souznění a propojení. Když cítí, že vaše srdce bije jen pro něj, doslova vám snese modré z nebe.

Trpělivý a citlivý Rak

Rak je velice citlivý a pozorný milenec. Když už někoho miluje, tak celým svým srdcem. Je to oddaný romantik jako ze staré školy. Jeho sexuální apetit se rozvine obzvlášť v dlouhotrvajícím vztahu, kde se cítí bezpečně. Na začátku vztahu bude velmi trpělivý a citlivý, dokud neobjeví vaše tajná přání. Hodně mu záleží na spokojenosti svého milovaného protějšku, pak je šťastný i on sám.

Tajemný a nápaditý Vodnář

Nápaditý Vodnář velice rád experimentuje, potrpí si na romantiku a dobrodružství. Velmi snadno se zamiluje, a pokud má v partnerství stále co objevovat a prožívá silné city, zůstává věrný. V lásce je tajemný a neopakovatelný. Otevřete-li se jeho výzvám, vezme vás s sebou až do dalekých výšin.