Týdenní horoskop od 29. března: Jarní pokušení, škádlení a flirtování. Jak si jednotlivá znamení povedou?

Týdenní horoskop od 29. března: Jarní pokušení, škádlení a flirtování. Jak si jednotlivá znamení povedou?
Jaro je tady v plné síle a také hvězdy nám přináší nejedno pokušení. Touha po přátelských setkáních a milostných vzplanutích bude silná a udržet se v rovnováze bude pro některá znamení velmi obtížné.

Beran

Berani, nezdráhejte se promluvit o všech velkých myšlenkách, které se vám už několik týdnů honí hlavou. Zůstaňte však ve střehu, protože nikdy nevíte, kdo všechno vaše slova slyší. Každopádně jste jedni z těch, kteří se nyní zasadí o změnu v náhledu na zažité stereotypy. 

Býk

Býci, je čas na příměří. Všude kde můžete zvedněte mírovou vlajku a vyzvěte všechny k srdečnému dialogu. Propojte lidi, kteří vedle sebe už týdny mlčky sedí, uspořádejte venkovní nebo online setkání pro pár blízkých kamarádů a hledejte nové způsoby spolupráce.

Blíženci

Vašemu znamení vládne intuice. Nedělejte si na tento týden velké plány a pokud už nějaké máte, buďte k sobě upřímní, opravdu tato činnost vyživuje duši a sytí vaše srdce?

Rak

Vyrazte na výlet (samozřejmě v rámci vaší obce), naplánujte si romantickou schůzku nebo pracovní pohovor, tento týden se vám bude dařit. Pokud jste se vyhýbali některým vztahovým tématům, je nejlepší čas s nimi vyjít na světlo. 

Lev

Nevěnujte příliš energie událostem z minulosti. Pokud se budete stále zabývat starou bolestí, smutek vás naprosto pohltí, a to nikam nevede. Partnerské výzvy překonáte jedině s pozitivní myslí, porozuměním a trpělivostí. 

Panna

Vaše kariéra či studijní předpoklady jsou v tomto týdnu na vrcholných pozicích. Jelikož vám práce půjde od ruky, můžete snadno plánovat svůj budoucí vývoj. Při plánování dejte prostor své představivosti, ale zůstaňte nohama na zemi. 

Váhy

Váhy, čeká vás vzrušující týden. Nejen, že se budou plnit vaše přání, ale úspěch očekávejte i v práci. Vyvarujte se však emotivním výpadům a netrpělivosti. Naopak čím více zpomalíte, tím víc dveří k novým příležitostem se vám otevře. 

Štír

Vaši přátelé nebo kolegové vám budou naslouchat, což velice rádi zužitkujete ve svůj prospěch. Svou královskou pozici však využijte také na upevnění vztahů, máte jistě co napravovat. 

Střelec

V poslední době se můžete cítit trochu rozpolcení mezi pracovními povinnostmi a rodinným životem. Tento týden by vám mohl poskytnout trochu úlevy. Každý večer si najděte čas na vzájemnou partnerskou podporu. Ať už si uděláte čas na společnou sklenku vína nebo partnerskou masáž, prospěje to nejen vašemu vztahu, ale i vám osobně. 

Kozoroh

Vaše pozitivní naladění a smysl pro humor vám v tomto týdnu přinese pozornost mnoha přátel. Může vás to však rozptylovat od důležitých úkolů, které potřebujete dokončit. Proto vám doporučujeme, abyste si i přes rozverné hovory a schůzky našli chvilku klidu na soustředění.

Vodnář

Vodnáři, vaše touha po společnosti je tento týden neúnosná. Zkuste předcházet katastrofám a dávkujte si přátelská setkání po troškách. Velké rozptýlení by vás mohlo vyvést z rovnováhy, a to se vám teď skutečně nehodí. Abyste dosáhli dobrého výsledku, který jste si naplánovali, musíte usilovně a trpělivě pracovat.

Ryby

Ryby, nenechávejte nic na náhodě. Pečlivě si zkontrolujte administrativu, termíny schůzek a vaše výdaje. Buďte k sobě upřímní a podívejte se na své pracovní zapálení. Skutečně v posledních týdnech děláte vše pro svůj profesní vzestup?