Lháři podle horoskopu: Na která znamení byste si měli dát pozor a komu můžete důvěřovat

Lháři podle horoskopu: Na která znamení byste si měli dát pozor a komu můžete důvěřovat
Pro některé je překrucování pravdy jednoduché a drobnou lží si přikrášlují každou historku, někdo trpí už jen tím, když musí použít lež milosrdnou. A někdo ze sebe střílí své myšlenky tak rychle a ani by ho nenapadlo je obalit do lesklého falešného papíru, navíc proč by to dělal? Víte, o která znamení jde?

Blíženec – vypravěč

Blíženci si prostě rádi vymýšlí. Nemohou odolat zaplétání lživých historek do svých příběhů. Vždyť bez zajímavých perliček by bylo vyprávění tak nudné. Neustále přecházejí z jedné myšlenky na druhou, že ani sami nestačí sledovat, jak rychle se jim do jednotlivých příběhů fantazie vplétá. A tak se často do falešné sítě úplně zamotají, až zapomenou, co už říkali a co ještě ne. Jsou pak velmi rychle odhaleni a musí s pravdou ven. Toto vzdušné znamení brzy pochopí, že než se neustále ztrácet v barvitých výmyslech, je mnohem bezpečnější trvat na suché pravdě.

Štír – ochránce

Podzimní období ve znamení Štíra je temné, sychravé a tajuplné. Toto znamení ztělesňuje tajemství temných nocí. Štíři jsou nadaní intuicí a detektivními vlohami, dokážou vypátrat téměř cokoliv. A protože jsou si velmi dobře vědomi toho, jak je klamavé chování nápadné, sami se těmto chybám, jako jsou obratný oční kontakt a rychlá mluva, vyhýbají. Štíři jsou jako krokodýlové, kteří se obratně plazí v bažinách a nad vodu vykukují jen jejich oči. Neustále skenují, kde by se mohla vyskytnout nějaká hrozba a sami svou zranitelnost velmi dobře maskují. Místo toho, aby vám sdělili, do jaké nepříjemné šlamastyky se dostali, budou prohlašovat, že poradit potřebuje jejich blízký přítel. Pro Štíra je záminkou pro lhaní vlastní ochrana a maskování své zranitelnosti.

Zdroj: Autor: Billion Photos / Shutterstock

Váhy – mírotvůrce

Váhy jsou pro harmonické prostředí schopny udělat téměř cokoliv. Ano, lhaní je pro ně k vytvoření mírumilovné atmosféry stejnou samozřejmostí jako pro Býky prostření ubrusu. Váhy nesmírně trpí každou hádkou, sporem či nedorozuměním. Aby se těmto nepříjemnostem vyhnuly, vymyslí si složitou strategii, během které na sebe často upletou bič. Díky sladké lži nakonec vše běží hladce, ale pouze na povrchu, protože lež má přece krátké nohy nebo ne?

Beran – upřímný bojovník

Někteří používají milosrdnou lež, aby někoho uklidnili nebo potěšili, někdo si zase rád vymýšlí. Ohniví Berani v sobě mají instinkt bezprostřednosti a na nic takového nepomýšlí. Beran je čestný a přímý, protože jinak to neumí a sám sobě by se při lži protivil. Narozdíl od Vah a Blíženců se v nepříjemných debatách vyžívá. Nepotřebuje žádné dekorace, ozdoby a mašle, aby vyjádřil, co cítí. Pokud potřebujete vědět krutou pravdu, zavolejte Beranovi.

Štíři jsou nadaní intuicí a detektivními vlohami, dokážou vypátrat téměř cokoliv.

Střelec – hledač pravdy 

Střelci jsou vždy na cestě za hledáním pravdy. Ať už cestují a poznávají různé země a jejich kultury nebo se vydají na dráhu psychologa, je to právě kvůli jejich potřebě nalézt životní pravdu. O svou nabitou moudrost se velmi rádi dělí a nepotřebují žádné falešné detaily, vždyť skutečné příběhy jsou daleko zajímavější.