Věštba z magických zrcadel na květen: Lvi budou zářit v práci, Blíženci ve společnosti

Věštba z magických zrcadel na květen: Lvi budou zářit v práci, Blíženci ve společnosti
Zrcadla jsou kouzelná - náš obraz v nich se neustále mění. Kromě toho jsou ale zrcadla opravdu magická. V minulosti se používala při různých rituálech a obřadech, a také k věštění, ke kterému se používají dodnes.

Lidé se zrcadel na jedné straně báli, protože věřili, že mohou pohlcovat energii. Jiný výklad zas hovoří o tom, že se zrcadla používala k odvracení smůly a používala se jako ochrana před démony a duchy. Zrcadla byla a jsou stále magická. Pomáhají zjišťovat události z minulosti a rovněž věští budoucnost. A co vás podle věštby z magických zrcadel čeká v květnu?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

V květnu se ponoříte hluboko do vašeho nitra a budete čelit potlačovaným pocitům a energetickým zátěžím, které jste už vytěsnili. V tomto období je důležité vyřešit staré negativní zkušenosti, snažte se komunikovat klidně, abyste dosáhli rovnováhy a zátěže se zbavili.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Čeká vás měsíc plný velkých rozhodnutí v oblasti závazků, které může vyvrcholit velkým pozitivním rozhodnutím, nebo naopak ukončením. Ať už se bude jednat o pracovní oblast nebo o vaše vztahy, můžete se těšit na velké změny.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Dokážete být velice společenští a budete mít velkou touhu po nových zážitcích a přátelích. Touha užívat si společnost bude koncem měsíce o to silnější. Poddejte se jí a užívejte si významná společenská setkání a nebojte se dobrodružství.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Doteď jste si užívali společenských událostí, ale váš milostný život šel trochu stranou. V květnu se ale tato oblast zlepší. Očekávejte zajímavé seznámení a nové milostné zkušenosti. 

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Pokud budete mít ze začátku měsíce května trochu starost o vaši práci, věřte, že v druhé polovině se vše v dobré obrátí. Můžete se těšit na dlouhodobé úspěchy v pracovní oblasti, které jste dlouho nezažili.

Váhy, díky své vyrovnanosti, dosáhnou lepších výsledků v práci.
Váhy, díky své vyrovnanosti, dosáhnou lepších pracovních vztahů. | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hned od začátku měsíce jste otevřeni novým dobrodružstvím. Také ucítíte touhu vystoupit z vaší komfortní zóny a dělat ve vašem životě změny směrem k poznávání nových možností, jež pro vás dosud byly nepředstavitelné. Nebojte se změn, zkuste si mezi všemi možnostmi vybrat ty, které vás budou nejvíce přitahovat.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Dosud jste možná měli pocit, že si vás v práci neváží a často jste přicházeli do nepříjemných situací. To se ale v květnu změní. Díky vašemu klidu, který vás v tomto měsíci prostoupí, z vás i ve vašem pracovním prostředí bude sálat vyrovnanost. Tato harmonie se propíše i do vašich pracovních vztahů.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

V květnu vás čeká zkouška v partnerském vztahu. Především v první polovině budete přehodnocovat staré nevyřešené hádky a můžete upadat do starých vztahových vzorců. Je možné, že dokonce budete kontaktovat bývalé partnery (partnerky). Když se budete snažit situace dobře vykomunikovat, je možné, že v druhé polovině května se situace obrátí k lepšímu.

Tsřelci s d
Single ryby pravděpodobně potkají spřízněnou duši. | Zdroj: Zoriana Zaitseva / Shutterstock

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

V květnu budete plni energie, která se bude projevovat ve schopnosti pomáhat ostatním ve velkém a být pro ně velmi užiteční. Zároveň i sami budete velmi produktivní a efektivní. Myslete na to, že abyste mohli dávat energii dál, musíte ji mít sami dostatek.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Ze začátku měsíce budete cítit potřebu rozptýlení a pobavení se. Potřebu vyslechněte a uvolněte se. Měsíc květen na vás totiž chystá rozproudění vážné energie ve vašem společenském životě. Může se jednat o významné události, které ale mohou být i negativní.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Za poslední měsíc jste udělali mnoho práce v oblasti svého rozvoje. Květen vás bude vyzývat, abyste se na chvíli zastavili a dopřáli si čas k přemýšlení a zhodnocení vaší vnitřní cesty. Dopřejte si volno a poděkujte si za cestu, kterou jste ušli.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Květen pro vás bude jednoznačně lásky čas. Pokud jste single, pravděpodobně potkáte někoho, s kým jste na stejné harmonické vlně. Pokud máte dlouhodobý vztah, můžete se těšit na nové jiskřičky, které se mezi vámi rozzáří.

Zdroje článku: