Velký horoskop lásky na květen: Blíženci upevní kořeny a Kozorozi ve vztahu pokročí

Velký horoskop lásky na květen: Blíženci upevní kořeny a Kozorozi ve vztahu pokročí
Květen je měsícem lásky. Ne vždy ale láska přeje každému. Jak na tom bude Vaše znamení zvěrokruhu tento měsíc? Čeká na Vás velká láska, nebo naopak trápení ve vztazích?

Láska je krásná a potřebuje ji k životu každý člověk. Nemusí se nutně jednat o lásku partnerskou. Může jít o lásku přátelskou, nebo třeba rodičovskou. Láska má mnoho podob. My se ale dnes zaměříme na tu partnerskou. Jak se Vám bude v květnu dařit ve vztazích? Podíváme se, co na jednotlivá znamení v květnu čeká a také Vám poradíme, jak si své štěstí udržet, případně minimalizovat škody u hádek a rozepří.

Beran (21.3. - 20.4.) 

Královna pentaklů 

Vašemu vztahu se bude v květnu dařit opravdu skvěle. Budete cítit šťastní a dokonce zatoužíte po založení rodiny. Své lásce budete naplno důvěřovat a cítíte, že je to opravdu ten/ta pravý/pravá. Nebojte se a popovídejte si se svou polovičkou a pocitech, které ve Vás vyvolává. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Devítka mečů 

V lásce Vás potrápí velké komunikační problémy. Čekají na Vás nepříjemné hádky a problémy, které mohou vést bohužel také k rozpadu vztahu. Pokud tomu chcete zabránit, obraťte se více do sebe. Uvědomte si, co od vztahu opravdu očekáváte a co je pro Vás důležité. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Devítka pentaklů 

V poslední době se Vám v lásce příliš nedařilo. To se ale v květnu změní a na Vás čeká opravdu krásný měsíc plný lásky a porozumění. S Vaší láskou budete jako duše a podaří se Vám Váš vztah nejen rozvinout ale také zároveň upevnit jeho kořeny. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

Hvězda 

Blíží se k Vám vztah, který bude zcela jiný, než jaký jste doposud zažili. Jeho začátek bude velmi pomalý, založený na platonické lásce a vzájemném poznávání se. O to pevnější a stabilnější ale bude v budoucnosti.

Lev (23.7. - 22.8.) 

Pětka pohárů 

Květen Vaší lásce příliš přát nebude. Nacházíte se ve vztahu, který pro Vás není dobrý. Váš partner/partnerka Vám nenabízí nic, co je pro Vás důležité a není ochotný ani přistoupit ke kompromisům. Netruchlete nad ztracenou láskou a nechejte odejít ze svého života to, co do něj už nepatří.

Štíři
Štíři, naslouchejte více své drahé polovičce. | Zdroj: Dean Drobot / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.) 

Desítka pentaklů

Aktuální fáze Vašeho vztahu byla naplněna a Vy se v květnu dostanete do fáze nové, která pro Vás bude zcela neznámá. Možná už neuslyšíte ani nevyslovíte tolik sladkých slůvek, ale budete více pracovat na pevných základech vztahu a stabilitě, po které oba tolik toužíte. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Osmička holí 

V květnu se dočkáte velmi příjemných a láskyplných chvil. Možná nepůjde o trvalý a pevný vztah, ale i tak Vám přinese do života mnoho krásného. Užívejte si každou chvíli, ale nevažte se příliš na Vaši novou lásku. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Čtverka pentaklů 

Dejte si pozor, abyste v květnu neměli na svého partnera/partnerku přehnané nároky. Vaše láska by se tak mohla cítit nedoceněná a hledat útěchu jinde. Naslouchejte více své drahé polovičce a dejte jí dostatečně najevo, jak moc důležitá pro Vás opravdu je.

Kozorozi,
Kozorozi, možná se rozhodnete postoupit ve vašem vztahu o krok dál. | Zdroj: dekazigzag / Shutterstock

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Síla 

Květen se pro Vás ponese spíše v duchu sexuální a fyzické přitažlivosti. Tyto touhy jsou zcela pochopitelné, ale neměly by se stát jediným základem Vašeho vztahu. Zapracujte také na důvěře, komunikaci a vzájemném porozumění. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Trojka pohárů 

Měsíc květen si opravdu plně užijete na vlnách lásky. Budete si užívat každou společnou chvíli a Vaše srdce zaplaví příjemné teplo. Mnozí z Vás se také rozhodnou udělat další krok. Dočkat se tak můžete žádosti o ruku, svatby, nebo dokonce početí potomka. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Smrt 

V květnu na Vás čeká konec vztahu, který Vám již nic dobrého nepřináší. Nemusíte ale truchlit. Díky tomuto rozchodu se Vám totiž otevřou nové možnosti a Vy poznáte spoustu nových lidí. Mezi nimi může být také Vaše pravá láska. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Zamilovaní 

Pokud jste zadaní, budete v květnu vystaveni velkému rozhodování. Čeká na Vás totiž setkání s osobou, která si získá Vaše srdce. Tento nově vznikající vztah bude velmi krásný a daná osoba si získá celé Vaše srdce. 

Zdroj článku:
  • Autorský text