Nejčastější důvody, proč jste neustále single

Nejčastější důvody, proč jste neustále single
Patříte mezi ty, kteří svého partnera stále nemohou najít? Seznamte se s nejčastějšími důvody, proč tomu tak může být. Lidé jsou sociální bytosti a potřebují společnost jiných lidí, aby se cítili v životě úplní.

Jenže v dnešní době je na světě čím dál více lidí, kteří se rozhodli pro život bez partnerů. Zde je seznam některých důvodů, proč tomu tak je.

Je to vaše volba

Když spolu lidé začnou chodit, uvědomí si, že přišli o svůj prostor a komfort, o který tolik bojovali. Někteří cítí, že pouze přátelství je to, co ke spokojenosti potřebují a nepociťují potřebu jiného vztahu.

Máte příliš vysoké požadavky

Zřejmě patříte do skupiny osob, které očekávají od toho druhého někdy až absurdní požadavky. Očekáváte, že vás druhá osoba úplně ochromí svou aurou, jenže je to jako byste hledali jehlu v kupce sena. Tak pozor, ať nepřeberete.

Časté rozchody a zrady

Mnohokrát to nejsme my, kdo je na vině, ale možná osoba, která nám velmi ublížila.  Kvůli nedobrovolným rozchodům se lidé začnou postupně stranit a cítí, že je pro ně lepší, když zůstanou sami. Jenže člověk by si měl uvědomit, že ne každý je stejný.

Strach ze závazku

Problémem, který se mezi muži vyskytuje mnohem častěji, než mezi ženami, je strach ze závazku. Tito lidé jsou zpočátku šťastní, ale jakmile dojde na řešení otázek kolem vztahu, většinou couvnou zpět. Klíčem ke štěstí je být nesobecký, komunikovat a zajímat se o životy ostatních.

Váš výběr partnerů je stále špatný

Právě tento důvod je nejčastějším, proč si mnoho z nás vybírá single život. Ne každý je s vámi kompatibilní a vy také nemusíte být po chuti druhému. Ze špatných vztahů byste se měli spíše poučit a hodit je za hlavu. Snažte se navazovat vztahy s lidmi, jejichž charakter je opakem vašich bývalých partnerů.

Souhlasíte s námi? Jaký je váš názor na život bez partnera?