Horoskop na léto: Raci ve svém živlu, Panny si splní své sny a Štíry čekají velké projekty

Horoskop na léto: Raci ve svém živlu, Panny si splní své sny a Štíry čekají velké projekty
Léto opět přinese pocity optimismu, svobody a příležitost se znovu sblížit se svými přáteli a rodinou. Na konci léta budeme mít větší motivaci k organizaci a dodržování předem stanovené rutiny. Podívejte se, jak si povede vaše znamení.

Beran

Na začátku léta budete čas trávit se svou rodinou. Možná plánujete stěhování, nějaké rodinné výlety nebo návštěvu u rodičů. S postupem léta budou vaše aktivity směřovat více mezi lidi a konečně si všimnete, jak se váš společenský život rozvíjí. Pokud jste svobodní, můžete koncem léta zažehnout nový románek. Dříve než se vrátíte do práce, věnujte se svým koníčkům a aktivitám, které ve vás vzbuzují adrenalin.

Býk

Během prvních letních dnů ihned skočíte do akce. Navštívíte nová místa, potkáte se s přáteli, které jste neměli možnost během roku vídat a oživíte své plány. Uprostřed léta můžete mít potřebu věnovat se svému soukromí, rodině a intimním záležitostem. Poté co si vyřídíte rodinné věci, na konci léta se vše opět roztočí. Na první místo můžete zařadit vaše koníčky a přátelé. Budete mít dostatek kreativní energie k dokončení svých započatých letních projektů. 

Blíženci

Začátek léta se nebude příliš lišit od vašeho běžného pracovního ruchu během roku. Pravděpodobně máte dost práce a ještě před dovolenou potřebujete dotáhnout některé projekty. Uvolnění a odpočinek přijde až v druhé polovině letních měsíců. Během srpna můžete vnímat intenzivní potřebu uniknout ze své reality. Ideální bude, když strávíte nějaký čas mimo civilizaci, jen s nejbližší rodinou.

Rak

V létě budete ve svém živlu. Cokoliv chcete změnit, pusťte se do toho. Potřebujete-li vymalovat, změnit práci nebo napsat knihu, vše vám půjde od ruky. I v partnerských vztazích se vám bude dařit. Naplánujte si společnou dovolenou jen se svou láskou. Jste-li nezadaní budete mít opravdu mnoho příležitostí se seznámit. Dojde i na zásadní životní změny jako je stěhování a plánování společného života. 

Lev

Začátek léta pro vás bude ve znamení realizace nápadů, dokončování rozpracovaných projektů a sestavování plánů do budoucnosti. Ve vašem rodném měsíci vyjdete z úkrytu a budete mít více energie na setkání s přáteli a věnování se svým zájmům. Do svého života můžete přilákat nové vztahy, jste-li zadaní, prožijete spolu krásnou, romantickou dovolenou. 

Panna

Toto léto se vám bude opravdu dařit. Budete mít mnoho příležitostí ke splnění svých snů a tajných přání. Váš kalendář bude naplněný aktivitami s přáteli, ale také pracovními schůzkami. Dejte si pozor na přepracování. Uprostřed léta můžete mít méně energie, což vás může nepříjemně překvapit. Pokud si dopřejete chvíli odpočinku, rychle se zase vrátíte do svého živlu.

Váhy

Na začátku léta vás čeká významný kariérní posun. Můžete získat lepší práci nebo být za svou dosavadní snahu oceněni. Změnu můžete očekávat také v milostném životě. Mohou se vyskytnout partnerské problémy, jejichž řešení se vám ukáže až na konci léta. Myslete na hodně odpočinku v krásném prostředí, dopřejte si umělecké zážitky a společnost dobrých přátel.

Štír

Přes léto vás čekají velké projekty, ať už v práci nebo v soukromí, nudit se opravdu nebudete. Důležité pro vás bude vybít nahromaděný stres pohybem. Prospěje vám aktivní pobyt u vody ideálně propojený s příjemnou společností. Během léta můžete potkat řadu zajímavých lidí. Jestliže jste sami, choďte co nejvíce mezi lidi, jen tak budete mít příležitost potkat toho pravého.

Střelec

Kromě odpočinku, s kterým určitě nešetřete, vás čekají některé výzvy spojené s vašim kariérním postupem. Na nic nespěchejte, věci k vám budou postupně přicházet aniž byste se museli příliš snažit, spíš buďte pozorní, abyste něco nepřehlédli. V srpnu už si užívejte jen odpočinku a relaxačních aktivit. Vyhlížíte-li novou lásku, konec léta je tím pravým obdobím k navázání nových vztahů.

Kozoroh

V červenci budete pracovat na svých partnerských dovednostech a učit se lépe komunikovat. V srpnu se vám bude dařit realizovat vaše plány, ať už se týkají dovolené nebo pracovní oblasti, bude se vám dařit po všech stránkách. 

Vodnář 

Většinu času v létě vám zaberou pracovní aktivity. V červenci budete chtít dodržet předem stanovenou každodenní rutinu. I když po práci vymyslíte mnoho jiných aktivit, budete si stále vědomi toho, jak zacházet se svým zdravím. V srpnu bude více příležitostí trávit čas se svými blízkými. Koncem srpna můžete mít potřebu zbavit se všech špatných návyků a nánosů negativity.

Ryby

Zábavu, kterou si užijete na začátku léta, vystřídají pracovní povinnosti. Budete se muset naučit spravovat svůj čas efektivněji, tak abyste si našli čas i na své koníčky a relaxaci. Ke konci srpna svou pozornost více zaměřte na vztahy. Nenechte si narušit svou stabilitu nějakým nedorozuměním. Šetřete svými silami a buďte co nejvíce v přírodě. 

Zdroje: