Slovanský horoskop na březen. Krkavec hledá lásku, Žába odhalí pravdu

Slovanský horoskop na březen. Krkavec hledá lásku, Žába odhalí pravdu
Slované jsou kmeny indoevropského původu, do střední a východní Evropy (Česko, Polsko, Rusko atd.) se dostali v 6. století během stěhování národů. V jejich životě hrála důležitou roli příroda, přírodní živly a úkazy.

Řídili se zvířaty, jejich vlastnostmi a chováním, proto by měla zvířata ve znamení zvěrokruhu odrážet osobnost člověka narozeného v tomto období. Přečtěte si, co Vám Slované  předpovídají na březen.

Rosomák (10. 1. – 9. 2.)

Pokud uvažujete o zahájení praxe, která vás spojí s něčím duchovním nebo božským, březen je skvělým měsícem. Začněte pochopením svého záměru vytvořit oddanou praxi. Lidé se často obracejí na rituály jako způsob, jak se uzemnit uprostřed velkých životních změn.

Krkavec (10. 2. – 9. 3.)

Láska má mnoho podob, nehledejte ji neustále jen v protějšku. Zamilujte se do dobrého šálku kávy, lahodného oběda, příjemné procházky lesem nebo svého domácího mazlíčka. Váš partner už je totiž vyčerpaný. 

Lasice (10. 3. – 9. 4.)

Změna je dobrá. A je to štěstí, že právě v tomto měsíci přichází spoustu novinek. Cítíte se stabilně a máte podporu v rodině, proto se ničeho nezaleknete. Musíte být hodně v přítomném okamžiku, abyste učinili ty správné kroky. 

Žába (10. 4. – 9. 5.)

Lhát se nemá. V březnu vychází pravda najevo, což vysvětlí mnohé nedorozumění ve Vašem životě. Začnete se více zajímat o své zdraví, uvědomíte si totiž, že se chcete cítit co nejlépe a Vy jste ta osoba, kdo to má na starost. 

Kobylka (10. 5. – 9. 6.)

Možná se cítíte trochu více odpojeni a izolovaní? Začněte tím, že se zamyslíte, proč tomu tak je, a nechte se vést k tomu, co přijde. Musíte se přestat snažit a důvěřovat životu.

Lidé ve znamení kobylek se v březnu mohou cítit izolovaně, Zdroj: LightField Studios/ Shutterstock

Křeček (10. 6. – 9. 7.)

V březnu se konečně přestanete stavět do role oběti. Ano, bylo vám v minulosti ublíženo, ale komu ne? Jakmile to začnete vnímat jako Vaši lekci, která Vás posilní, změní se spoustu věcí a budete šťastnější, taky se Vám lépe povede v práci. 

Šnek (10. 7. – 9. 8.)

Na všem je alespoň kousek pravdy. Sice se dozvíte drby, kterým nechcete dávat pozornost, ale stejně to ve Vás je a myslíte na to. Vy sami víte, jak si tyto informace ověřit, ale bojíte se, co se ještě dozvíte. Věřte, že se vše děje pro Vaše nejlepší dobro, tímto k tomu také přistupujte. 

Mravence (10. 8. – 9. 9.)

Přestaňte na sebe být tolik krutí. Vyžadujete od sebe hrozně moc, proto se potom dostáváte do stavů vyčerpání. V březnu se učte relaxovat, také delegovat práci na další lidi. 

Chroust (10. 9. – 9. 10.)

Přestanete řešit, co říká okolí. Uvědomíte si totiž jednu zásadní věc - že nikomu, ale opravdu nikomu nic nedlužíte! Je to jenom váš život, to jak se rozhodnete jej žít, záleží pouze na Vás. Musíte být silní a čelit i emocionálnímu vydírání svých blízkých. 

Bobr (10. 10. – 9. 11.)

Dřív jste nelpěli na materiálních věcech, ale čím dál více si uvědomujete, že to bez peněz prostě nejde. Chcete být šťastní po všech stránkách, proto uděláte velké profesní rozhodnutí. Spousta lidí nebude souhlasit, ale věřte, že je to jenom jejich závist. Plňte si sny, máte na to nárok. 

Pes (10. 11. – 9. 12.)

Jako lidé se pořád snažíme všechno pochopit a racionálně odůvodnit. V březnu se vám ale budou dít krásné věci a Vy se musíte naučit přijímat. Nehledejte za tím žádné ,,ale,, nebo důvody, že musíte něco udělat na oplátku. Prostě si jen zasloužíte to nejlepší. 

Medvěd (10. 12. – 9. 1.)

V březnu přijde několik situací, kdy se nebudete umět rozhodnout. Přijímejte rady jen od těch, co danému tématu opravdu rozumí. I když to s vámi například rodina myslí dobře, tak vůbec nerozumí  tomu, co vy řešíte. 

Zdroj článku:
  • Autorský text