Láska a astrologie: Tyto 3 znamení v roce 2023 zazáří

Láska a astrologie: Tyto 3 znamení v roce 2023 zazáří
Rok 2023 přinese některým znamením zvěrokruhu štěstí v lásce. Jste sami a hledáte trvalý vztah? Plánujete už nějaký čas svatbu s dlouholetým partnerem? Podívejte se, jestli právě Vám přinese nový rok 2023 štěstí ve vztazích.

Každý z nás věří, že kromě skvělé kariéry, krásného domova a luxusního vozidla najde ideálního životního partnera. Lidé touží po tom, aby jejich vztahy byly skvělé. Najít lásku,  však není vždy jednoduché. Lidé, kteří měli minulý rok problém najít partnera, se nemusí obávat. Mohou doufat v to, že letos konečně uslyší dobré zprávy.

Býk

Znamení, které bude mít v novém roce štěstí v lásce, je Býk. Rok 2023 pro Vás začne normálně, ale během prvních tří měsíců roku se pro Vás začnou věci měnit. Jakmile přejde červen, skočíte po hlavě do hlubin lásky. Lidé, kteří jsou v neformálním vztahu, uvidí během července novou jiskru a blízkost ve svém vztahu. V říjnu se můžete cítit trochu přetažení a některé záležitosti se mohou protahovat. Ale ani jeden z vás se nebude moci vrátit, protože budete muset investovat do vašeho vztahu a bude Vám to dělat radost. Do konce roku byste také mohli mít plány na svatbu s osobou, kterou milujete. 

Nezadaní mají příležitost začít nový a oddaný vztah s někým úžasným. Strávíte spolu celý život a budete k sobě citově připoutáni. Váš vztah bude vznikat pomalu, ale vaše citové spojení bude obdivuhodné. Se svým milovaným zažijete věčnou lásku.

Nezadaní mají příležitost začít nový a oddaný vztah s někým úžasným, Zdroj: Lifestyle Stock/ Shutterstock

Býci by se v novém roce mohli pokusit změnit svůj vzhled, aby zapůsobili na někoho nového, kdo přijde do jejich života. Ti, kteří již mají vztah, však budou muset také na svém vzhledu zapracovat. Navíc planeta Venuše, která vládne Býkovi a je planetou fyzické intimity a romantiky, bude čelit Saturnovi, což povede k ochabujícímu milostnému životu. Do listopadu se může váš vztah trochu zvrtnout, ale s prosincovým rozkvětem lásky vše dobře dopadne.

Vodnář

Vodnáři, v roce 2023 najdete svou spřízněnou duši. Citlivé vodní znamení ovládané Měsícem začne rok více vášnivě než emocionálně. Skutečné spojení ,však začnete cítit, až v první čtvrtině roku. Mohli byste narazit na člověka, který se nakonec ukáže jako ideální partner pro Vás. 

Vaše mysl bude přetékat radostí a uspokojením a budete mít pocit, že cítíte opravdové duchovní propojení. Pokud máte povrchní vztahy a nezávazná přátelství, můžete prožít začátkem roku 2023 rozchody. V polovině roku, ale najdete někoho, kdo bude znát vaši skutečnou duši. Vaše partnerství bude v říjnu a listopadu romantičtější vlivem Venuše. Se svým partnerem zažijete mnoho randíček a nočních výletů a strávíte spolu krásný čas. Díky tomu se skutečně sjednotíte.

V novém roce zažijete mnoho zajímavých zážitků. Může existovat několik výzev a překážek, ale všechny je překonáte. Začátek roku bude trochu krušný, protože můžete čelit několika neznámým situacím a cizím lidem. Přítomnost Venuše vám však pomůže prozkoumat více příležitostí, pokud jde o výběr vašeho partnera. Únor Vám přinese smíšené pocity. Neměli byste dělat nic, co nechcete. Ti, kteří hledají životního partnera, jej v novém roce najdou. 

Pozice Venuše bude příznivá a vyřeší všechny spory ve vašem vztahu. Kromě toho Vám také pomůže zlepšit vaše duševní zdraví. V polovině roku se může Saturn pokusit ukázat škodlivé dopady na váš vztah, takže si na to dejte pozor a snažte se ovládat své emoce. Nepotlačujte své skutečné pocity a sdílejte je se svým partnerem, abyste měli klidný milostný život.

Lev

Lev je obvykle pozorný k partnerovým citům. Ve vztazích jsou Lvi ke svým partnerům nároční a majetničtí. I přes to budou mít Lvi v novém roce štěstí v lásce. Jejich životy budou díky tomu stabilnější. Květen pro Vás bude obzvláště vášnivým a romantickým měsícem. Se svým partnerem budete připomínat bytost se dvěma těly a jednou duší. Váš společný milostný příběh zažije během listopadu nové kouzlo. Během této doby si vy dva vytvoříte několik důležitých plánů.

Ohnivé znamení Lva je plné sebevědomí, nebojácnosti a odvahy. Je to proto, že jsou Lvi pod velením Slunce a jsou nabití energií. Horoskop lásky pro Lva naznačuje, že planety Jupiter a Venuše budou upřednostňovat zrozence tohoto znamení, a že budou mít velmi naplněný začátek roku. Ve druhém čtvrtletí roku to však s vámi může jít z kopce. Pohyb Marsu povede k manželským konfliktům nebo hádkám. 

Pohyb Merkuru během března bude škodlivý, takže v té době buďte opatrní. Kromě toho pamatujte, že do vašeho života nesmí zasahovat žádná třetí osoba a do druhé poloviny roku se situace zlepší. Stane se tak díky pozitivnímu vlivu Jupitera. Konec roku může opět znamenat nástup nových příležitostí v lásce a romantice.

Zdroje článku: