Velký Ravenův horoskop: Mág Raven předpovídá, jak bude vypadat březen pro jednotlivá znamení zvěrokruhu

Velký Ravenův horoskop: Mág Raven předpovídá, jak bude vypadat březen pro jednotlivá znamení zvěrokruhu
S tímto měsícem přichází spousta změn. Stejně jako příroda se pomalu probouzí ze zimního spánku, tak začínají být lidé aktivnější ve svých životech. Rozebereme pracovní, partnerskou nebo finanční stránku. Proto pozorně čtěte, ať se můžete připravit. 

Beran (21.3. - 20.4.)

Budete se muset naučit ovládat svůj život. Právě v tomto měsíci vás může zklamat impulzivita, díky které jste zvyklí vyhrávat. Aby k tomu nedošlo, budete muset přehodnotit některé svoje zažité způsoby chování, a také se rozloučit s některými lidmi kolem vás.

Býk (20.4. - 20. 5.)

V březnu zjistíte, že s největší pravděpodobností příliš tlačíte na jiného člověka. Ukazuje se, že tím, že někoho popostrčíte směrem, který se vám zdá nejpřínosnější, vlastně jen nahrazujete cizí touhu svou vlastní. Asi to tuto osobu odradí, ale pro vás to bude velká lekce do budoucna.

Blíženci (21.5. - 20.6.)

Nezasloužená a nečekaná rána. Musíte být vytrvalí, pokud chcete mít situaci pod kontrolou. Nemá smysl spěchat do boje, protože nakonec se situace obrátí proti vám. A jak? Začnou drby. Jednoduše řečeno, budete muset čelit pomluvám, ale utuží to vztahy s nejbližšími. 

Rak (21.6. - 22.7.)

Nyní si nesmíte dát pauzu, ale jednoduše pokračovat ve své předchozí úspěšné cestě. Poté můžete snadno dosáhnout i nečekaných cílů. Pokud jsou ve vaší práci problémy, nevydrží a brzy pominou. Pečujte o své zdraví a hlavně žaludek, který bude v tomto měsíci citlivý. 

Raci, nepolevujte jen tak dosáhnete svého cíle, Zdroj: Sutthiphong Chandaeng/ Shutterstock

Lev (23.7. - 22.8.)

Jste velmi chápaví vůči svým bližním a dokážete pomoci ostatním se slabostmi a problémy. Neměli byste však zanedbávat sami sebe. Po veškerém úsilí si nenecháte ujít příležitost odměnit se. To vám dává novou energii do života.

Panna (23.8. - 22.9.)

Dostanete zprávu, na kterou jste dlouho čekali. Dostanete příležitost si trochu odpočinout. Měli byste toho využít a dobít baterky. Pozor na nachlazení, mohlo by vás totiž vyřadit z provozu déle, než si myslíte. Taky si dávejte pozor na svůj krevní oběh, může být v tomto měsíci slabý.

Váhy (23.9. - 22.10)

Dostanete příležitost konečně si některé věci znovu ujasnit a lépe reprezentovat svůj úhel pohledu. Po krizi bude obnovena harmonie. Nakupujte jen to, co je v rámci vašeho rozpočtu možné.

Štír (23.10 - 21.11.)

Zajímá vás pouze váš partner a vaši blízcí. Všechno ostatní může velmi dobře spadnout do pozadí. Poslouchejte více sami sebe a svůj vnitřní pocit. Potřebujete se trochu zastavit, zapřemýšlet o tom, kam chcete dále směřovat. 

Střelec (22.11 - 21.12.)

Potkáte člověka, na kterého jste velmi dlouho čekali. Vyhněte se zbytečným výdajům. Nebudete tak příliš plýtvat a budete si moci lépe užívat života samotného. Učíte se nacházet krásu v jednoduchých věcech. 

Kozoroh (22.12. - 19.1.)

Ukazujete hodně taktu vůči ostatním lidem a dokážete reagovat na nálady a problémy. Proto jste také velmi ceněni jako přítel. Snažte se však svým úkolům věnovat plnou sílu, aby vás nikdo nesváděl k chybám, kterých byste mohli později litovat.

Vodnář (20.1. - 18.2.)

Ne vždy souhlasíte s lidmi kolem vás. Přesto byste neměli nutně hledat výmluvy, ale spíše řešit existující problémy. Jsou vám svěřeny osobní věci, které byste neměli používat proti dané osobě. Dovolte si trochu rozptýlení.

Ryby (19.2. - 20.3.)

Měli byste čas od času strávit chvilku sami se sebou a naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Jedině tak získáte jasno a naplánujete si další kroky. Poté následuje šťastné období a vy můžete s odvahou a chutí do akce úspěšně plnit všechny úkoly, které vám byly stanoveny.