Znamení, která si vymyslí cokoliv, aby doma nemusela uklízet

Znamení, která si vymyslí cokoliv, aby doma nemusela uklízet
Pro některé jsou domácí práce zábava, zatímco jiní jsou schopni mít přesčas v práci, aby domácí práce někdo udělal za ně. Rádi se potom vymlouvají na přílišnou únavu a doufají, že na ně úklid nebude čekat druhý den. Sedí to i na Vás? Zde jsou znamení zvěrokruhu, která opravdu nechtějí uklízet.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud za Vás může udělat práci někdo jiný, s radostí mu ji přenecháte. Raději se bavíte, než abyste něco udělali. Domácí práce, jako například uklízení, přenecháváte ostatním členům rodiny či svým spolubydlícím. Líbí se Vám, pokud máte doma nějakou autoritu, a rozkazujete ostatním, co mají dělat. Raději práci organizujete a rozdělujete, než abyste doma hnuli prstem. Máte velkou schopnost manipulace s ostatními – svými slovy ostatní lehce přesvědčíte, aby udělali všechno oni a Vy jste již nemuseli dělat nic.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše pracovní nasazení Vám umožňuje vyhnout se domácím pracím a přenechat je jiným lidem, kteří s Vámi bydlí. Uklízet se Vám nechce také z toho důvodu, že nevidíte žádná pozitiva a osobní růst. Stěžujete si na přílišnou unavenost z práce, a pokud dopředu víte, že některý den máte uklízet, raději si zařídíte přesčas, jen abyste se vyhnuli domácímu úklidu. Moc dobře víte, že Vaše zaměstnání Vám umožní osobní růst, ale domácí práce Vám to neumožňují, poněvadž se jedná o jedno a to samé. Myslíte si, že máte mnohem na víc a svůj čas dokážete strávit produktivnějším způsobem. Uklízení je podle Vás pro jiný typ lidí než pro Vás.

Rak (22. června – 22. července)

Milujete, když máte doma vždy naklizeno, ale domácí práce rádi nemáte. Uklízení je pro Vás nuda a nepotřebujete ho k životu, pokud máte někoho, kdo by to mohl udělat za Vás. Nechcete plýtvat svou drahocennou energií, mnohem raději jdete svým blízkým uvařit, zatímco oni mohou uklidit – a po dobrém jídle umýt všechno nádobí, poněvadž nejsou Vaše návštěva, ale bydlí společně s Vámi. Jakmile máte Vy sami uklízet, vždy si vymyslíte unikátní výmluvu, proč neuklidit. Při těchto výmluvách se převážně opíráte o Vaši vlastnost pomáhat druhým. 

Blíženci (21. května – 21. června)

Snažíte se dělat všechno současně, ale pouze s úklidem to nijak nesouvisí. Pokud máte uklízet, najdete si napřed jinou zábavu a poté na své povinnosti zapomenete. Máte spoustu nápadů, jak domácí práce neudělat a vymluvit se na něco. Uklízíte pouze tehdy, když Vás k tomu někdo přinutí. Rozhodně neuklízíte proto, že byste chtěli a nějak Vás to naplňovalo. Upřednostňujete komunikaci s ostatními lidmi před domácími pracemi.

Zdroj článku: