Ravenův horoskop lásky na březen: Zadaní obnoví jiskru, singles čekají nová seznámení

Ravenův horoskop lásky na březen: Zadaní obnoví jiskru, singles čekají nová seznámení
Každý člověk touží po lásce. Ať už jste single nebo zadaní, přečtěte si horoskop lásky na měsíc březen. Mág Raven prozradí, na co se můžete těšit. V březnu už se pomalu začínají zvedat teploty a to nejhorší počasí je minulostí. S tím také přichází nová, svěží energie a touha po nových seznámeních nebo obnovení jiskry ve stávajícím vztahu.

Beran (21.3. - 20.4.)

Singles, kteří chtějí zaujmout konkrétního partnera, by měli být trpěliví a pracovat na sobě. Nejdříve se musíte naučit milovat sami sebe. Nečekejte, až vám štěstí přinese někdo jiný. Manželé nebo páry by měli spolupracovat, pokud jde o domácnost. Oba dva se tam přeci chcete cítit dobře. Vaše vzájemná důvěra mezi vámi dvěma poroste. 

Býk (21.4. - 20.5.)

Schopnost udržet své pocity pod kontrolou nikdy nebyla vaše silná stránka. Berte to jako výhodu a nestyďte se za vyjádření svých emocí. Jestli randíte, váš partner teprve začíná projevovat náklonnost, Ravenův horoskop lásky tak nedoporučuje postupovat příliš rychle. Zadaní se mohou těšit na nová dobrodružství, udělájí si výlet nebo naplánují společný večer. 

Blíženci (21.5. - 20.6.)

Váš instinkt vám radí postupovat opatrně, stejně jako vaše logická stránka. Pokud jste tedy ve fázi randění, nepropadejte hned prvotnímu nadšení. Vyhněte se unáhleným rozhodnutím. Pokud jste zadaní, čekejte překvapení od vašeho partnera. 

Rak (21.6. - 22.7)

I když se to může zdát obtížné, najít lásku není jednoduché. Máte jeden dlouhý seznam požadavků, jak by měl váš partner vypadat. Zamyslete se zda nejste, až moc náročný. Nemůžete jednoduše čekat, až se objeví vaše drahá polovička. Zadaní zažijí noc při svíčkách s dobrou večeří. 

Lev (23.7. - 22.8.)

Chystáte se začít nádherné období ve vašem romantickém životě, nezadaní se opravdu mohou těšit na březen. Pokud jste zadaní, váš partner se vám snaží ukazovat respekt. Musíte mu to oplácet a ukázat vděk. Manželé musí ocenit důležitost spolupráce.

Lvi, projevte vděk svému partnerovi, Zdroj: Inside Creative House/ Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.)

Budete mít pěkný rytmus svého milostného života. Někteří z vás, kteří utrpěli rozchod s blízkým přítelem nebo příbuzným, se mohou v březnu dočkat sblížení. Zadaní pozor! Touha uspokojit svého partnera vás přiměje, aby jste si vytvořili tolik možností, kolik jen můžete. 

Váhy (23.9. - 22.10.)

K velkému překvapení váš partner sdílí touhu mluvit o pocitech. Na základě toho vám dokonce může nabídnout vaše oblíbené věci do domácnosti nebo je pro vás jít nakupovat. Pokud jste nezadaní, potkáte více protějšků, kteří projeví zájem, buďte otevření a nezavrhujte žádnou možnost hned na začátku. 

Štír (23.10. - 21.11.)

Dejte si navzájem trochu času, abyste mohli objevit nové věci o životě toho druhého. Tato příležitost bude pro váš romantický vztah důležitá, protože vás přiměje přijmout jeden druhého takového, jací jste. Váš vztah díky tomu ještě posílí. 

Střelec (22.11. - 21.12)

Vaše názory na partnera se mohou podstatně změnit, pokud si popovídáte s jinou osobou v novém prostředí. Většina odhalení, která se v březnu objeví, se týká vašeho protějšku. Pamatujte, že se nejprve musíte cítit vy v pohodě s novými způsoby myšlení, než si promluvíte se svým milencem.

Kozoroh (22.12. - 19.1.)

Vaše manželství má v březnu vstoupit do nové fáze. Budete inspirovaný k upřímnému dialogu o všem. Máte pravdu, když si myslíte, že vaše cíle ve vztahu jsou brzděny starými křivdami a negativismem. Zbavte se toho všeho, včetně značného množství úzkosti, která se s věkem nahromadila, a materiálních statků, které do vaší domácnosti přitahují negativitu.

Vodnář (20.1. - 18. 2)

Láskyplné spojení se vám daří. Vaše pozice je na historickém maximu. Měli byste očekávat, že spojení, které jste hledali, se bude rychle pohybovat dopředu. Vy i váš partner budete cítit velkou chemii, zejména na vašem prvním rande. Váš partner bude dodržovat každý požadavek kvůli vaší pozitivní náladě a přitažlivému přístupu.

Ryby (19.2. - 20.3.)

V březnu mluvte otevřeně o svých citech k někomu jinému. Někdo se k vám pokouší přiblížit a vy musíte dát lásce šanci růst tím, že se zbavíte minulosti. Než začnete uvažovat o dlouhodobých možnostech, možná strávíte nějaký čas tím, že svého obdivovatele lépe poznáte.

Zdroj článku:
  • Autorský text