Velký keltský horoskop na duben pro všechna znamení: Jeřáby čekají změny, Hloh kreativita a Lísku osobní růst

Velký keltský horoskop na duben pro všechna znamení: Jeřáby čekají změny, Hloh kreativita a Lísku osobní růst
Předtím, než se ponoříme do jednotlivých horoskopů, je důležité porozumět kontextu a původu keltského horoskopu. Keltský stromový kalendář, také známý jako Ogamský kalendář, je založen na lunárních cyklech a spojení stromů s různými obdobími roku.

Každý strom v keltském kalendáři je spojen s jiným astrologickým znamením a má své vlastní soubory jedinečných vlastností a významů. Je důležité poznamenat, že keltská astrologie není věda a interpretace se mohou lišit v závislosti na zdroji. Bez dalších okolků se pusťme do horoskopů pro každé ze 13 znamení keltského stromového kalendáře:

Bříza (24. prosince - 20. ledna)

Jako první strom v keltském kalendáři je Bříza spojena s novými začátky a čerstvými starty. Pro ty, kteří se narodili pod znamením Břízy, je duben měsíc obnovené energie a motivace. Můžete pocítit silnou touhu začít nové projekty nebo přijmout nové výzvy, a to je dobře načasováno. Věřte svému instinktu a nebojte se riskovat. Toto je také dobrá doba pro zaměření se na seberozvoj a osobní růst. Věnujte čas introspekci a reflexi a stanovte si cíle, které se shodují s vašimi hodnotami a aspiracemi.

Jeřáb (21. ledna - 17. února)

Jeřáb je spojen s ochranou a proměnou. Pro ty, kteří se narodili pod tímto znamením, může duben přinést neočekávané změny nebo výzvy, které vyžadují přizpůsobivost a flexibilitu. Můžete se muset spolehnout na svou intuici a vnitřní sílu, abyste tyto změny úspěšně zvládli. Je to také dobrá doba k posílení vašich vztahů a vytvoření podpůrného systému. Obracejte se na své blízké a najděte si čas na smysluplné spojení.

Jasan (18. února - 17. března)

Duben je měsícem potenciálu pro ty, kteří se narodili pod znamením Jasanu. Můžete cítit neklid nebo nespokojenost, ale nebojte se podniknout kroky k tomu, aby se vaše okolnosti změnily. Je nyní dobrý čas hledat nové zážitky a příležitosti a spojovat se s lidmi, kteří sdílejí vaše vášně. Důvěřujte svým instinktům a následujte své srdce.

Olše (18. března - 14. dubna)

Jak se přibližuje jaro, ti, kteří se narodili pod znamením Olše, mohou pocítit pocit obnovení a osvěžení. Je to dobrý čas zaměřit se na osobní růst a sebezdokonalení. Věnujte čas úvaze o svých cílech a sestavte plán, jak je dosáhnout. To by mohlo zahrnovat učení se nových dovedností, věnování se koníčku nebo přijetí nové výzvy.

Vrba (15. dubna - 12. května)

Duben je časem pro reflektování a introspekci pro ty, kteří se narodili pod znamením Vrby. Věnujte čas propojení s vaším vnitřním já a zkoumání svých emocí. To by mohlo zahrnovat psaní do deníku, meditaci nebo hledání rady od důvěryhodného přítele nebo mentora. Buďte s sebou laskaví a zaměřte se na péči o sebe.

V dubnu si uděláte menší vnitřní zúčtování svých kroků
V dubnu si uděláte menší vnitřní zúčtování svých kroků | Zdroj: Annette Shaff / Shutterstock

Hloh (13. května - 9. června)

Ti, kteří se narodili pod znamením Hlohu, mohou v dubnu pocítit zvýšenou kreativitu a inspiraci. Je to dobrý čas prozkoumat své umělecké talenty a prosazovat své vášně. Nebojte se riskovat a zkoušet nové věci. Důvěřujte svým instinktům a následujte své srdce.

Dub (10. června - 7. července)

Jakmile vstoupíme do jara, lidé narození pod znamením Dubu mohou pocítit pocit stability a zakořenění. Je to dobrý čas zaměřit se na rodinný a domácí život a spojit se s blízkými. Můžete také pocítit zodpovědnost vůči své komunitě nebo většímu cíli. Zaměřte se na své hodnoty a využijte své síly k pozitivnímu vlivu.

Jeřáb (8. července - 4. srpna)

Duben může být pro ty narozené pod znamením Jeřábu náročným obdobím. Mohou pocítit frustraci nebo konflikt v osobním nebo profesním životě. Je důležité zůstat věrným sobě a hájit to, v co věříte, ale snažte se to dělat s laskavostí a porozuměním. Věnujte čas reflexi na vaše vztahy a otevřené komunikaci s lidmi kolem vás.

Líska (5. srpna - 1. září)

Jakmile vstoupíme do jara, lidé narození pod znamením Lísky mohou pocítit růst. Je to dobrý čas zaměřit se na osobní a profesní rozvoj a prozkoumat nové příležitosti pro učení a růst. Důvěřujte své intuici a riskujte, abyste dosáhli svých cílů.

Víno (2. září–29. září)

Duben je časem rovnováhy a harmonie pro ty, kteří se narodili pod znamením Vína. Zaměřte se na péči o vztahy a spojení s blízkými. Můžete také cítit kreativitu a inspiraci, využijte tuto energii k prosazení svých vášní a zkoumání nových příležitostí. Najděte si čas na ocenění krásy kolem vás.

Břečťan (30. září–27. října)

Znamení Břečťanu je spojeno s růstem a odhodláním. V dubnu se lidé narození v tomto znamení mohou cítit zvláště ambiciózní a zaměřený na dosahování svých cílů. To může být skvělý čas, abyste se dostali z vaší komfortní zóny a přijali nové výzvy. Zároveň je důležité si pamatovat, abyste se nestresovali a dbali na své zdraví.

Rákos (28. října – 24. listopadu)

Znamení Rákosu jsou známí svou přizpůsobivostí a odolností a tyto vlastnosti mohou být zvláště důležité v dubnu. Toto je čas změn a přechodů a lidé narození v tomto znamení by měli být flexibilní a otevření novým možnostem. Zatímco to může být vzrušující období, může to být také trochu neklidné.

Bez (25. listopadu - 22. prosince)

Duben přinese Bezům znamením smíšený výsledek příležitostí a výzev. Mohou nastat nějaké finanční nestability nebo neočekávané výdaje, což může způsobit stres a úzkost. Je důležité být opatrný v svých výdajích a přiměřeně plánovat rozpočet, aby nedošlo k větším finančním problémům..

Zdroje článku:
  • oakhillgardens.com,
  • Robert Graves - The Druid's Alphabet,
  • Liz a Colin Murrayo - "The Celtic Tree Oracle",
  • Helena Patersonová - "Celtic Astrology"