Výklad tarotových karet na příští týden: Býci budou v práci aktivní, Střelci se ponoří do minulosti

Výklad tarotových karet na příští týden: Býci budou v práci aktivní, Střelci se ponoří do minulosti
Tarotové karty již dlouhou dobu lákaly naše předky svými tajuplnými obrázky, které nám pomáhají předpovídat budoucnost. Kombinací různých karet pak vychází karta dominantní, která předurčuje hlavní linku vaší budoucnosti. Pojďme se podívat na to, co nás čeká v příštím týdnu…

Beran (21.3. – 20.4.)

Neobviňujte lidi kolem sebe, ale začněte sami u sebe. I když to asi není úplně příjemné, někdy je dobré si přiznat, že za to, co se vám děje, si můžete jen vy sami. Pokud tohle dokážete přijmout, Sedmička pohárů vám do cesty sešle nečekanou příjemnou nabídku, která vás vytrhne z vašich problémů.

Býk (21.4. – 20.5)

V povolání buďte tento týden aktivní a snaže se pomáhat svým kolegům. Uvidíte, že si toho brzy všimnou a společně tak dokážete zvládnout i ty nejnáročnější úkoly. Ve vztahu ucítíte hluboké propojení se svým partnerem, v rodině se ale nenechejte tlačit do něčeho, co sami nechcete, tak vám radí Velekněžka.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Šestka holí vám přinese tento týden pomyslné vítězství! Možná dokončíte nějaký dlouho rozdělaný projekt nebo zažijete jiné úspěchy v pracovním či osobním životě. Nic ale není zadarmo, a proto se i vy budete muset trochu snažit pro to něco udělat.

Rak (22.6. – 23.7.)

Buďte silní, stejně tak jako karta Císaře. Pokud již delší dobu chcete ve svém životě něco změnit, teď je pro to ten nejlepší čas! Nechoďte na to vyloženě silou, psychickým nebo i fyzickým terorem stejně ničeho nedosáhnete, ale v klidu si promluvte se svými nejbližšími o změnách, které chcete učinit.

Lev (24.7. – 23.8.)

Následující dny vás čeká kvůli kartě Pětka pohárů nějaké to trápení. Něco starého ve vašem životě skončí. Berte to ale jako příležitost k tomu začít znovu a s čistým štítem. Dočasné trápení berte spíše jako další životní zkušenost, která vás posílí.

Panny, tento týden vás nečekají dobré zprávy
Panny, tento týden vás nečekají dobré zprávy | Zdroj: Photoroyalty / Shutterstock

Panna (24.8. – 23.9.)

Dejte si pozor na špatné zprávy, zejména v oblasti vztahů. Karta Pětka disků s sebou často přináší něco nepěkného o vašem partnerovi, co jste se nechtěli dozvědět. Každá krize vztahu buď vztah posílí nebo ukončí a bude to záležet jen na vás, jak se k tomu postavíte. Dařit se vám moc nebude ani ve sféře materiální.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Zkuste se na chvilku ponořit do světa fantazie a snít o vašem následujícím životě. Každý má nějaké touhy, které byste tento týden mohli proměnit v realitu. Karta Princ pohárů je vám příznivě nakloněna a pomůže vám dosáhnou všech vašich cílů. Zasloužíte si to.

Štír (24.10. – 22.11.)

Trojka mečů je kartou, která vás bude nutit přemýšlet sami o sobě. Nepochybujte o sobě i v těchto chvílích, kdy máte pocit, že se vám nic nedaří a celý svět se proti vám obrátil. Co vás nezabije, to vás posílí, myslete na to a jděte dál.

Střelci, tento týden budete ponořeni do minulosti
Střelci, tento týden budete ponořeni ve své minulosti | Zdroj: fran_kie / Shutterstock

Střelec (23.11. – 21.12.)

Tento týden budete ponořeni ve své minulosti. Často budete vzpomínat na své dětství a na lidi, které jste dříve znali. Zkuste se některým svým přátelům ozvat i po letech a obnovit tak stará přátelství. I oni to ocení!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Devítka holí vám dodá nový příval energie a vy tak pocítíte sílu a elán pustit se do nových projektů. Složitější však možná odložte stranou na příhodnější dobu. V tyto dny se zaměřte i na lásku a přátelství a buďte s těmi, které máte rádi.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Čeká vás příjemný týden plný úspěchu, dokončení pracovních povinností a možná i nějaké cesty ve formě výletu. Císařovna je činorodou a pozitivní kartou, která vám přinese i nějaké pozitivní zprávy o vaší rodině. Že by svatba, oslava nebo přírůstek do rodiny?

Ryby (21.2. – 20.3.)

Čtyřka mečů je kartou příměří. Pokud vás trápí nějaké staré křivdy, hádky a trápení, je nejlepší čas k tomu vše v tyto dny vyřešit. Vše totiž dopadne dobře a ve váš prospěch. Možná vám k tomu bude chybět potřebná síla a energie, zkuste ji však v sobě probudit, bude to stát za to!

Zdroj článku:
  • Autorský text