Milenec podle slunečního znamení: Přelétavý Blíženec, náročný Kozoroh a Ryba utěšitelka

Milenec podle slunečního znamení: Přelétavý Blíženec, náročný Kozoroh a Ryba utěšitelka
Když jde o lásku, je tak snadné ztratit hlavu. Jak si jednotlivá znamení zvěrokruhu obstojí v roli milence?

Beran

Pro ideál lásky udělá vášnivý Beran téměř cokoli. Své lásce se naprosto oddá. Počítejte však, že jakmile z prvních citů vystřízliví, bude si tvrdě prosazovat své zájmy. Dejte Beranovi zavčas najevo, že i přestože pro něj máte slabost, neustoupíte ze svých potřeb a přání. 

Býk

Dlouhodobější milenecký vztah je u Býků založen na přátelství a důvěře. Býci preferují pohodlnost a útulno, setkání s nimi tedy nemůžete jen tak odbýt. Rádi se oddávají všem smyslovým požitkům, a to rozvážným a nespoutaným způsobem. 

Čtěte také: Jak obstojí znamení v manželství. Lvi to hrají na více stran, Štíři žijí dvojí život a Střelci se doma příliš nezdrží

Blíženci

Tajný vztah s Blíženci bývá velmi intenzivní. Jejich negativními vlastnostmi jsou nespolehlivost a přelétavost. Hrozí tedy, že se z tajného románku brzy stane žhavý drb kolující v okruhu přátel a známých. Nicméně to už asi dávno víte, ale i přesto vám dobrodružství s Blížencem stojí zato.

Rak

Raci mají velmi rádi tajemství, a proto jsou i příznivci tajných vztahů. Zakládají si na diskrétnosti, proto pro sebe a své partnery vybírají místa, kde jim nikdo nebrání v soukromí. Pro svého milence musí být jedinečnými. Jsou-li zamilovaní, snaží se udržet si svého partnera za všech okolností.

Čtěte také: Povolání podle znamení zvěrokruhu. Jaká by byla vaše ideální profese

Lev

Lev je výborným hercem. Pro pocit lásky a obdivu dokáže hrát na více stran. Doma si drží na oko spokojenou rodinu a v soukromí dokáže živit i několik mileneckých vztahů. Vše ale musí fungovat ke spokojenosti všech zúčastněných a díky jeho neuvěřitelným schopnostem vše tajně naplánovat, takové spletité vztahy skutečně trvají mnoho let.

Panny

Panny nemají rády nejistotu v podobě přelétavých vztahů. Jejich milenecké vztahy bývají podložené konkrétními cíli, nejsou-li si svým záměrem jisty, rychle vycouvají. Vše, co se mezi vámi stane, musí zůstat tajemstvím. Panny si zakládají na vzájemné důvěře, chcete-li tedy ve vztahu setrvat, nikdy se nikomu nezmiňujte o vašich intimních záležitostech.  

Čtěte také: Horoskop podle run: 24 symbolů, které propojují tajemství dávných věků s přítomností

Váhy

Váhy se v milostných záležitostech hned zkraje ujímají velení. V záležitostech lásky bývají zkušené a ví, co chtějí. Lásce se plně oddají, jejich vyvolený je pro ně Bohem, kterého uctívají a vroucně milují. 

Štír

Většina Štírů se do milostných románků nevrhá. Pokud už se do vášnivých pletek pustí, rozhodnutí vyvěrá z jejich vlastní nespokojenosti. Štíři totiž hledají lásku na celý život. Bývají velmi emocionální a pokud nemají v lásce pevný bod, kde si mohou odpočinout, vydávají se hledat jinam. 

Čtěte také: Romantický vztah se Štírem: Dobrodružství, na které nikdy nezapomenete

Střelec

Střelci kolem sebe nesnesou nešťastné lidi. Jejich náklonnost a empatie k opuštěným duším velmi rychle přechází do milostného románku. Jejich vášní je rozjasňovat životy druhých, pokud se jim to daří, jsou šťastní. Začnou-li mít milenci vůči nim nároky, vezmou zpátečku, aby si zachovali svou důstojnost.

Kozoroh

S milencem ve znamení Kozoroha se pravděpodobně seznámíte skrze vaše společné přátelé. První kontakt proběhne velice nenápadně, Kozoroh svou náklonnost projevuje zkoumavým pohledem a zdrženlivým postojem, většinou se vám ozve až po delší době. V mileneckém vztahu bývá náročný, kromě vzájemného sexuálního napětí očekává i porozumění na přátelské úrovni. Cítí-li se ve vztahu dobře, dokážou jej uchovat roky v naprosté tajnosti. 

Čtěte také: Jaké jsou vaše přednosti a schopnosti podle slunečního znamení

Vodnář

Vodnáři jsou velkými pokušiteli v sexuální oblasti. Není pro ně problém milovat více lidí najednou. Lásky mají dostatek pro všechny, a tak je jejich přítomnost poněkud povrchní a pozornost prchavá. Vodnáře nemůžete vlastnit, čím více se je budete snažit k sobě připoutat, tím rychleji vám utečou. 

Ryby

Ryby se často zamilují spíš do své fantazie než do skutečné osoby. Jejich ideály se se skutečností mnohdy míjí, a následné rozčarování bývá trpké. Přitahují je utrápení jedinci, které mohou utěšit a uklidnit ve své náruči. Zapomínají však, že svou touhu živí na cizím neštěstí. Pokud jste právě vy spadli do jejich náruče ihned po nepovedeném vztahu, uvědomte si, jestli zde pouze neutápíte svůj žal.