Výklad tarotových karet na tento víkend. Býky čeká láska na každém rohu, Panny by měly jednat podle své intuice

Výklad tarotových karet na tento víkend. Býky čeká láska na každém rohu, Panny by měly jednat podle své intuice
Těšíte se na sobotu a neděli, že si konečně trochu odpočinete od pracovních povinností? Pojďme se společně s tarotovými kartami podívat, co zajímavého nám přinese tento víkend!

Beran (21.3. – 20.4.)

Šestka mečů znamená nějaké změny. Možná je načase, abyste se rozloučili s něčím, co třeba již delší dobu nefunguje. Podívejte se na svůj život, jste takhle spokojení nebo jste otevřeni novým příležitostem? Chopte se jich, tento víkend je proto přímo stvořený a začněte přetvářet své sny ve skutečnost!

Býk (21.4. – 20.5)

Láska na vás čeká doslova na každém rohu, díky kartě Milenců. Pokud hledáte toho správného životního partnera, vyjděte ven ze své ulity a běžte se bavit do společnosti, někde na vás čeká ta pravá osoba. Partneři zažijí o víkendu opět rozkvět vztahu, musíte však proto udělat i něco vy. Co třeba svého milého překvapit snídaní do postele?

Blíženec (21.5. – 21.6.)

O víkendu se setkáte s někým, koho jste již dlouho neviděli a budete z tohoto setkání mít obrovskou radost! Desítka pohárů však neříká, zda danou osobu potkáte náhodně nebo se jí vy sami ozvete. Na nic nečekejte a jděte svému štěstí naproti! Zavolejte přátelům z dětství nebo mládí a zajděte společně na drink. Bude to osvěžující!

Rak (22.6. – 23.7.)

Zkuste změnit svoje myšlení a otevřít se novým možnostem. Desítka mečů je kartou, která s sebou přináší osobní zkázu. Pokud se sebou něco neuděláte hned teď, může to s vámi dopadnout špatně. Berte tento tarot jako malé varování a příležitost k novému začátku.

Lev (24.7. – 23.8.)

Rytíř pohárů vám přinese laskavost, lásku a něhu do vašeho vztahu a rodiny. Co takhle potěšit své blízké společným obědem, výletem nebo návštěvou kina? Neskrývejte své city a dejte je všem najevo, ocení to a budou si toho vážit. Rodina a přátelé jsou pro vás důležití stejně jako vy pro ně.

Váhy, tento víkend odhoďte své masky
Váhy, tento víkend odhoďte své masky a buďte sami sebou | Zdroj: ivan_kislitsin / Shutterstock

Panna (24.8. – 23.9.)

Poslouchejte svůj vnitřní hlas, radí vám spolu s Velekněžkou dobře. Pokud jste do něčeho nuceni, nedejte se a věřte svým pocitům. Tyto dny opravdu jednejte podle své intuice a zvládnete i ty nejtěžší úkoly. Věřte si a nepodceňujte se!

Váhy (24.9. – 23.10.)

Nemusíte se neustále přetvařovat nebo si na něco hrát. Odhoďte svou masku a buďte sami sebou, alespoň před svými nejbližšími. Královna mečů symbolizuje určitou odměřenost, ale vy se pokuste o pravý opak! Nestyďte se a ukažte, co ve vás je.

Štír (24.10. – 22.11.)

Karta Chtíče vám dodá pocit sebejistoty a naplnění. Budete se cítit milovaní a obdivovaní. Radujte se z nespoutané síly, kterou vyzařujete a užívejte si život plnými doušky. Oddechněte si od práce a povinností.

Ryby, udělejte si pořádek sami v sobě
Ryby, vyrovnejte se sami se sebou | Zdroj: Krakenimages.com / Shutterstock

Střelec (23.11. – 21.12.)

Soužení a trápení vám přinese Pětka disků. Tahle špatná karta však nebude mít u vás dlouhého trvání a vše se brzy otočí a vám se opět projasní jednotlivé dny a dostaví se pocit spokojenosti.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Není vhodná doba na to začínat nějaké nové velké plány. Raději si o víkendu vše v klidu promyslete. Čeho chcete v následujících dnech docílit? Klidně si to sepište na papír a naplánujte si své další kroky. Čtyřka mečů vám pomůže si vše v klidu srovnat v hlavě.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Ženský element nejlépe vystihuje Královna pohárů. Tato karta dává všem možnost snít o svých plánech a touhách, zároveň i o svém strachu a obavách. Pozor si v tyto dny dejte na náladovost a panovačnost. Dařit by se vám mělo zejména v oblasti lásky.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Pokuste se být vyrovnaní sami se sebou. Karta Mága vám k tomu dopomůže. Právě díky vyváženosti ve vašem životě se vám bude dařit a zvládnete překonat i ty nejtěžší zkoušky. Přeberte iniciativu do vašich rukou a řiďte svůj život podle sebe, ne podle ostatních!

Zdroj článku:
  • Autorský text