Vodnář a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátelé

Vodnář a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátelé
Jste lidem velmi otevření. Od svých přátel mnoho očekáváte, ale sami si zakládáte na svobodě a volnosti. Mezi blízké přátelé řadíte dle Roye Gilletta jen hrstku ne-li jednotlivce. I ti se od vás však dočkají jen spontánní pozornosti, máte přece tolik zájmů.

Váhy

Společně rádi objevujete krásu a umění. Neradi se vážete, a proto si vzájemně poskytujete dostatek svobody. Vaše přátelství musí dýchat, mít dostatek prostoru pro samostatný tanec, i společné projekty. Vy dokážete Váhy přivést ke správnému rozhodnutí a ony vás zase nasměrují na zajímavé experimenty, Vaše inteligence a harmonická povaha mezi vámi vytváří silný a upřímný vztah.

Zdroj: Autor: corkmaxim / Shutterstock

Beran

S Beranem tvoříte velmi inovativní a dynamický tým. Jako přátelé se vzájemně podporujete ve svých činnostech, i když jsou vaše zájmy odlišné. Vy oceňujete Beranovu přirozenou sílu a horlivost a on je ohromen vaší inteligenci. Výborně se tak doplňujete. Když už v životě nemůžete, přítel ve znamení Berana vám dodá energii, a vy mu zase neustále přinášíte nové nápady.

Střelec

Střelec je jedním z vašich oblíbených znamení. Máte rádi jeho svobodného ducha, otevřenou mysl a dobrodružné srdce. 

Střelec zase miluje vaše nepředvídatelné chování a humanitární instinkty. Oba jste docela společenští a možná jste ti poslední, kteří spolu zůstali na večírku.

Blíženci

Jedni z vašich blízkých přátel jsou určitě Blíženci. Máte společné koníčky, zálibu ve všem novém a oba toužíte po intelektuální společnosti.  Vy jste nadšeni jejich zájmy a je zase přitahují vaše jasné vize. Ani jeden z vás nemá rád nečinnost a nudu, proto spolu budete stále vymýšlet nejrůznější aktivity. Oba rádi rozhodujete a pro váš vztah je ideální, když jeden z vás bude velet zezadu a ten druhý zepředu. 

Býk

Na první pohled to vypadá, že nemáte příliš společného. Ale ve skutečnosti má váš vztah velkou budoucnost. V cestě za svými cíli dokážete být neúprosní a tvrdohlaví. Když spojíte síly a podělíte se o své nápady, můžete dosáhnout velkého úspěchu. Důležité přitom je myslet na to, že spolupráce je lepší než konkurence. Pokud by se jeden z vás ujal vedení silou, ten druhý by okamžitě zautočil nebo vzal zpátečku. 

Vodnář

Setkání s přítelem ve znamení Vodnáře může být jeden z mála okamžiků, kdy se budete cítit normálně. Váš přítel totiž zbožňuje podobně neobvyklé činnosti jako vy. Nudit se spolu rozhodně nebudete. Když jeden z vás zaspí, druhý hned něco vymyslí. Respekt a obdiv budou živit vaše přátelství dlouhá léta. 

Zdroje: