Co udělat, abyste získali lásku svého života?

Co udělat, abyste získali lásku svého života?
Kdo by nechtěl získat svou milovanou osobu? Myslím, že asi každý z nás touží po opravdové lásce. Co můžete udělat pro to, abyste svou lásku získali i vy? 

Beran   

Věci občas nejsou zdaleka tak, jak se zdají. A vy máte obrovský dar intuice a vhledu. Abyste získali svou lásku, přestaňte poslouchat rady okolí a začněte jednat jen podle toho, jak to cítíte vy. Jste si tím nejlepším rádcem.  

Býk     

Abyste získali člověka svého srdce, musíte první získat sami sebe. Zaměřte se na sebe, své touhy a přání. Ponořte se do svého nitra, očistěte se od negativních emocí a zjistěte, co doopravdy chcete. Díky tomu uděláte ve vašem srdci místo pro vaši lásku.  

Blíženec     

Občas máte tendence být netrpělivý a chcete všechno hned. Lidské city a srdce tak ale nefungují. Někdy je potřeba přistupovat k novým vztahům s jemností a dělat krůček po krůčku. Zpomalte a netlačte na pilu.  

Rak       

Odpověď máte uvnitř. Hledáte odpovědi u jiných lidí, ale přitom odpověď dávno znáte. Neptejte se okolí, hvězd a karet, co máte dělat pro získání lásky. Víte to nejlépe vy sami. Jen se zaposlouchejte do svého srdce.  

Lev     

Nejlepším způsobem, jak získat vaši milovanou osobu je upřímnost. Kontaktujte osobu vašeho srdce a upřímně se jí vyznejte ze svých citů. Nebojte se říct, co vás trápí, co cítíte nebo co si přejete. To je totiž ta nejlepší cesta.  

Panna     

Nemusíte mít vždy pravdu. A i když ji máte, nesnažte se to za každou cestu dokázat. Nechte vaši duši naplnit klidem a mírem a vaše milovaná osoba k vám přijde sama. Soustřeďte se na čistou lásku, nikoli na pravdu.  

Váhy     

S vaší láskou máte obrovsky silné spojení a propojení. Víte přesně, co vámi milovaná osoba cítí, co si přeje a co miluje. Dopřejte jí pocit souznění a začněte si společně plnit přání. Může jít o malé drobnosti, které vás dovedou k ještě hlubšímu spojení.  

Štír     

V životě jste se mnohokrát zklamali. Vaše srdce je tohoto zklamání plné. Pokud máte nechat vejít do svého života lásku, musíte vaše srdce očistit od žalu a zklamání. Odpusťte lidem, kteří vám ublížili a dovolte vašemu srdci opět milovat.  

Střelec     

Máte svoji lásku téměř vedle sebe, ale bojíte se těm opojným pocitům naprosto odevzdat. A to je velká chyba. Naučte se věřit. Věřit v lásku. Jen tak se budete moci plně oddat lásce a slastným pocitům, které láska přináší.  

Kozoroh     

Štěstí je na vaší straně. Nemusíte do kola osudu nijak zasahovat. Osud vám lásku přihraje sám. A budete to jako blesk z čistého nebe. Na vás je tedy jen trpělivost. Čekejte s očima dokořán a srdcem připraveným.  

Vodnář     

Zažili jste vztahy, které vám mnohé vzaly. Každý takový vztah vám také ale mnohé dal. Díky nepovedeným vztahům si můžete uvědomit, co od své lásky čekáte. Uspořádejte si tyto myšlenky. Až budete připraveni, láska přijde sama.  

Ryby     

Nejspíš už svou opravdovou lásku znáte, ale měli jste v životě hodně překážek, které vám bránili, abyste byli spolu. Tyto překážky už jsou odstraňovány a vaše spojení s milovanou osobou se posiluje. Brzo se dočkáte.  

Zdroj článku:
  • Autorský text