Hvězdná znamení, která mají nečekané změny nálad

Hvězdná znamení, která mají nečekané změny nálad
Ostatní od nás očekávají, že se budeme chovat adekvátně k dané situaci. Nicméně pokud spadáte do jednoho z uvedených hvězdných znamení, míváte nečekané a bouřlivé změny nálad, které se u vás mohou střídat znenadání jako počasí.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše nálady se mění podle toho, jak se vyvrbí vaše situace – mění se nečekaně. Jakmile vás většina lidí potká poprvé, řekne si, že jste skvělý člověk se skvělou, veselou a přátelskou povahou. Problém nastává ve chvíli, kdy se stane něco, co jste nečekali a na co jste se nepřipravili.

Pokud se u vás náhle objeví zhoršená nálada, máte tendenci nadávat na všechny lidi kolem sebe. Přesně na ty lidi, kteří si mysleli, že jste ten nejlepší člověk na světě. Říkáte slova, kterých později litujete. Jakmile se proberete ze svého amoku, někdy zjistíte, že jste vaše přátele urazili natolik, že někteří se s vámi dokonce přestali bavit a vyhýbají se vaší přítomnosti.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nikdo nikdy neví, jak zareagujete, vše se odvíjí od vaší počáteční nálady. Avšak i když vás někdo potká ve chvíli, kdy máte opravdu výbornou náladu, během vteřiny se můžete změnit v běsnícího jedince, pokud někdo řekne něco, co vás urazí, hlavně vaši inteligenci.

Velmi často trucujete a mnohdy si na veřejnosti zachováváte pozitivně naladěnou tvář, přestože vás někdo urazí, abyste si později mohli vybít vztek na vašich spolubydlících. To, co vás urazí, si ve svých myšlenkách přehráváte i několik hodin a někdy se cítíte nepotřební.

Vaše emoce z dnešní doby u vás budou přetrvávat až do konce vašeho života, což později může vyvrcholit v slzy do doby, dokud si vás někdo nevšimne a nedá vám všechnu svou pozornost.

Rak (22. června – 22. července)

Jste extrémně náladoví a měníte nálady nejen podle toho, jak dobře, nebo špatně se vyspíte, ale také podle toho, jak se k vám vaše okolí chová (nebo jak si myslíte, že se k vám chová). Může se lehce stát, že do jedné hodiny vystřídáte několik nálad pozitivních i negativních.

Lidé k vám častokrát chodí pro radu a pro zlepšení nálady, jenže si na to již natolik zvykli, že si neuvědomují, že potřebujete také nějaký čas pro sebe, abyste se mohli věnovat svým myšlenkám. Vaše výkyvy nálad jsou vlastně taková kontrolka, která ostatním říká, že vaše energie již byla vyčerpána a musíte regenerovat.

Vaše změny nálad mohou být i nebezpečné pro vaši psychickou pohodu, poněvadž během svého „odpočinku“ myslíte na ty nejnegativnější věci, a to včetně vaší smrti a utrpení celého lidstva. Jakmile si odpočinete, opět začnete být ta láskyplná bytost, jíž lidé vyhledávají, pokud potřebují pochopení a radu.

Zdroj článku: