Ty nejlepší a nejhorší vztahy podle čínské astrologie

Ty nejlepší a nejhorší vztahy podle čínské astrologie
Tisíce let zkušeností čínských mudrců prověřily přitažlivost mezi jednotlivými znameními. Milostné vztahy jsou možné mezi všemi znameními, ale některé kombinace jsou pro dlouhodobější vztah přece jen podstatně harmoničtější než jiné.

Každému se občas stane, že člověk, který je téměř ke všem přívětivý je k nám velice příkrý. Konflikt v základních dispozicích nám neumožňuje se k člověku přiblížit tak, jak se nám to daří u jiných znamení. Přitom na začátku seznámení může dojít k vzájemnému okouzlení a silné přitažlivosti. Dlouhodobý úspěšný vztah je ale založen na trvalé přitažlivost, a hlavně harmonii a rovnováze. Najdete se mezi těmi nejlepšími nebo nejhoršími páry?

+    Krysa - Buvol

Krysí duše oceňuje přátelství a lásku víc než cokoliv jiného. Buvolové jsou zase v lásce bezbranní, dobráčtí a laskaví. Tyto dvě znamení se vzájemně obdivují a doplňují. Jedna poklona střídá druhou, pozornosti a komplimenty jsou u nich na denním pořádku. Oba jsou orientovaní na rodinu a bezpečí a vycházejí spolu dobře v životě i lásce.

Čtěte také: Jaké kvality máte podle čínského zvířecího kalendáře

-     Krysa - Koza 

Tento vztah je jeden velký omyl. Zatímco romantická Koza se teprve rozkoukává po světě, pro Krysu je den téměř u konce. Hrozí třenice na nejzákladnější úrovni lidského soužití. Tento vztah nemá budoucnost.

-     Buvol - Kůň 

Kůň se s Buvolem začne brzy nudit, protože Buvol si zakládá na domovu víc než na čemkoli jiném. Navíc ani jeden nemá tušení, co si ten druhý myslí, konflikty na sebe nenechají dlouho čekat.  

Čtěte také: Střelec v milostném vztahu: S kým může vytvořit trvalý vztah a s kým je vhodné se raději jen kamarádit

+     Tygr - Vepř

Srdečný Vepř není nikdy ohrožován Tygrovými úspěchy a dokáže přesně ocenit jeho kvality. Zatímco v milostném životě je pro Tygra nejlepší volbou partner narozený v rocích Koně nebo Psa, svou pravou spřízněnou duši najde v milém a čestném Vepři. 

-      Tygr - Had

Had potřebuje klid a čas na rozvahu, což mu Tygr nikdy nedopřeje. Tygr se rychle pohybuje i myslí a bude mít vždy pocit, že ho Had brzdí v životním rozletu. 

Čtěte také: Nejlepší milovníci podle horoskopu: Vášnivý Štír, citlivý Rak a kreativní Vodnář

+     Zajíc - Pes

Vztah Zajíce a Psa je jeden z nejtrvalejších a nejvěrnějších. Hned se rozpoznají, jak kdyby se už někdy dříve potkali. Ví, že patří k sobě. Pokud nevznikne láska jako trám, určitě mezi nimi zůstane alespoň velké přátelství. 

+     Drak - Kohout

Koketní a trochu nejistý Kohout je přitahován k sebejistému Drakovi. Draka si udrží díky své čestnosti a přiměřené drzosti. Tento pár se jistě dočká výročí zlaté svatby.

Čtěte také: Věrnost podle slunečních znamení. Na koho si dát pozor

+     Had - Opice

Had s Opicí se budou celý život neúnavně fyzicky přitahovat. Ale pozor na sebestřednost Hada a oboustrannou nevěru. 

-      Kůň - Krysa

Navzdory své přímé opozici tyto duše mají sklon se navzájem přitahovat. Avšak Kůň je příliš zaměstnán svými činnostmi a nemá na Krysu tolik času, kolik by si ona představovala. Kůň se může cítit Krysou příliš spoután.

+     Kůň - Koza 

Okouzlující kůň je ideálním protějškem dobrácké Kozy. Jejich protikladné energie se spojí v ideální harmonický celek.

Čtěte také: Psí horoskop: Poznejte svého psa podle znamení zvěrokruhu

-     Opice - Vepř

Výbušná Opice může svými impulzivními reakcemi citlivého Vepře silně zasáhnout. Ač bývá tento vztah docela častý neobejde se bez komplikací. 

-     Kohout - Pes

Tato složitá kombinace energií může rozpoutat divoké hádky a vynést na povrch to nejhorší z obou. Výrazná protikladnost těchto znamení není vhodná pro dlouhodobý vztah.