Muži hvězdných znamení, kteří věnují hodně času péči o vlasy a pleť

Muži hvězdných znamení, kteří věnují hodně času péči o vlasy a pleť
Někteří muži (a vy možná patříte k nim) se starají o svůj zevnějšek více než jiní. Není jim jedno, jak vypadají, a jak je vnímá jejich okolí. Dbají až přehnaně o svou osobní hygienu, někdy působí dojmem narcistů. Patříte mezi ně? Zde jsou znamení zvěrokruhu, jejichž muži věnují hodně času péči o vlasy a pleť.

Ryby (19. února – 20. března)

Neustále se staráte o svou osobní hygienu. Není vám jedno, jak vypadáte a jak vás vnímají ostatní lidé. Chcete všem do jednoho pomoci, ale to by nebylo možné, pokud byste nevypadal k světu. Proto trávíte v koupelně velké množství času. Kdybyste si jednou nevyčistil zuby, nemohl byste jít spát, hryzalo by vás svědomí.

Také si neustále hlídáte růst vašich nehtů na rukou i na nohou. Vždy jim dáváte potřebnou péči a nikdy se nestane, že byste neměl zastřižené nehty. Do své hygieny jste též schopen investovat nemalé peníze. Ovšem svým vlasům a pleti věnujete hygienu úplně největší. Neustále se myjete, kdykoliv máte pocit, že se vám na obličeji usadilo smítko špíny. Vaše vlasy musejí působit zdravě, abyste byli schopni vyjít ven.

Blíženci (21. května – 21. června)

Přestože to není vzhled ostatních, nýbrž jejich osobnost, co rozhoduje, zda se s někým budete bavit, či nikoliv, vy osobně se o své vlasy a pleť náležitě staráte. Chcete vypadat před ostatními dobře, poněvadž si dobře uvědomujete, že na vašem vzhledu ostatním lidem opravdu záleží.

Čím lépe vypadáte, tím větší je pravděpodobnost, že lidé budou poslouchat, co se jim snažíte říci, a tím lépe se cítíte. Sázíte na váš první dojem, víte, že lidé budou mnohem sdílnější, když budete mít krásnou pokožku a zdravé vlasy. Přestože jste muž, ve své koupelně máte mnoho hydratačních přípravků i jiných prostředků určených k osobní hygieně. Nevadí vám velká útrata peněz, pokud jde o to, abyste vypadal nejlépe ze všech.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nezáleží vám na tom, co si vás myslí ostatní, důležité je, abyste se cítil dobře vy sám. A toho nedosáhnete, pokud bude váš zevnějšek zanedbaný. Kupujete si různé výživné šampony a další produkty jen proto, abyste si projevili trochu té sebelásky. Nechcete ohromit okolí. Víte, že stojíte za to, abyste si dopřál trochu toho luxusu.

V pozdějším věku můžete tíhnout k nákupu produktů, které zpomalují stárnutí kůže, poněvadž můžete začít mít strach ze svých vrásek. Hodně peněz z vašich úspor končí v produktech pro péči o vlasy a pleť. Nebyl byste to vy, kdybyste nechal čas dělat si s vaším tělem, co je přirozené. Nejde vám o řeči, jak to děláte, že vypadáte stále mladě – řeči vašich vrstevníků vás absolutně nezajímají.

Zdroj článku: