Sen o cikánech

Sen o cikánech
Výkladem snu o cikánech je vaše brzké cestování. Také poukazuje na vaše skryté strachy a tento sen má také výrazný věštecký význam. Ukazuje vám vaše nepříjemná očekávání a obavy.

Snář říká, že významem snů o cikánech může být podvod. Dejte si pozor na vaše kolegy a také na členy rodiny. Nevěřte všemu co slyšíte, buďte skeptičtí, opatrní a dbejte, aby stál na prvním místě váš rozum.

Jestliže se vám zdálo o cikánech, očekávejte ve svém životě marnost, zmatek a shon. Nebojte se zbavit nezvaných hostů ve vašem domě. Mohli by se zdržet i delší dobu.

Sen o cikánské věštkyni

Pokud se vám zdálo o cikánce, která vás popadla za ruku a chtěla vám věštit budoucnost, vypadá to, že chce někdo ovlivnit váš osud. Slova, které vám ve snu řekne si zapamatujte, jsou to záležitosti, kterých se velmi obáváte a díky tomu na nich můžete začít pracovat.

Zdroj: Autor: Zolotarevs / Shutterstock

Sen o tančících cikánech

Když jste ve snu viděli cikány, kteří tančí, znamená to, že žijete ve zmatku. Měli byste zastavit a přebrat si své priority. Pokud se v nich nevyznáte, zkuste zavést změny. Změny ve vašem přístupu, změňte prostředí, ve kterém se zdržujete, popřípadě zkuste změnit práci a lidi, se kterými se necítíte dobře. Někdo se snaží přehlušit vaše já natolik, že vy sami sebe neslyšíte.

Jestliže jste ve vašem snu tančili s cikánem, dejte si pozor na divokou vášeň, která vás může potkat a odrazit se na vašich financích a také zdraví.

Sen o cikánech, kteří jsou vaši hosté

Pokud jste ve vašem snu hostili cikány, dejte si pozor na podvody. Vaším hostem může být někdo, kdo vám nepřeje vaše dobro. Také je možné, že si špatného hosta přivedl někdo z vaší domácnosti.

Jestliže jste se ve snu oblékali jako cikán, chováte se bláznivě a přetvařujete se. Přemýšlejte nad tím, jestli vám to stojí za to.