Horoskop na 1. srpnový víkend: Blíženci, buďte upřímní, Panny, zaměřte se na špatné vzpomínky

Horoskop na 1. srpnový víkend:  Blíženci, buďte upřímní, Panny, zaměřte se na špatné vzpomínky
Nastává druhá polovina školních prázdnin a také většina pracujících se nyní ubírá na dovolenou. Přejeme si, aby nám všechno vyšlo a abychom se radovali. Jak je našim přáním nakloněn osud? Vše důležité se dočtete v našem víkendovém horoskopu.

Venuše pod vlivem Lva bude šířit lásku v našich srdcích. Navíc se bude doplňovat s Měsícem, který se posune pod vliv Berana. To, co se nám dosud zdálo nemožné, se nám může vyplnit. Dodá nám nezbytnou odvahu. V některých z nás ale může navodit i vztek, což není zdravý pocit. Na co byste si měli dát pozor?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vyrazte za zábavou, zůstat doma by vás pouze stresovalo. Nyní budete mít spoustu energie, pozvěte proto své přátele ven a dělejte něco, co baví vás všechny. Pokud nebudete souhlasit s tím, co navrhnou vaši přátelé, projevte se, mlčení by vás pouze ubíjelo.

Býk (20. dubna – 20. května)

Setkávejte se s lidmi na základě vašich zájmů a pocitů. Lidé, které máte rádi, si zaslouží více vaší pozornosti. Vy ale budete mít tendenci setkávat se s lidmi, kteří k vám nejsou upřímní, a kvůli nim budete mít ke konci víkendu výčitky svědomí. Dávejte si pozor, s kým se stýkáte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Obklopte se lidmi se stejnými zájmy. Prozraďte jim své názory. Budete překvapeni, kolik přátel s nimi souhlasí. Buďte sami sebou, nyní si nehrajte na něco, co nejste, jen abyste okouzlili své okolí. Lidé si na vás nyní budou cenit upřímnosti. Vyslechněte ty, kterým je nyní psychicky hůře, pomůžete jim tím.

Buďte sami sebou, lidé ocení Vaši upřímnost
Buďte sami sebou, lidé ocení Vaši upřímnost | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Neříkejte ostatním, že jste se nikdy neměli lépe, pokud to není pravda. V konečném důsledku se vám hodně uleví, pokud s jedinci, které máte rádi, budete sdílnější. Navíc vám dokážou poradit a vnést vám nový pohled na váš problém, který jste vy sami nebyli schopni vidět.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud jste se celý týden obklopovali pozitivními lidmi a sdíleli jejich pohled na svět, tento víkend vám přijde, že se vám daří. Vztek je bohužel vaším velkým nepřítelem a dokáže vám zkazit náladu, proto i tento víkend myslete pozitivně a vnímejte svět i očima jiných lidí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Špatné vzpomínky neignorujte. Pokud na někoho myslíte opravdu hodně, je moudré se s ním spojit a urovnat vše, co jste si mezi sebou provedli. Hodně se vám uleví i v případě, že dotyčný váš návrh na usmíření nepřijme – vy jste se snažili urovnat spory, tudíž nejste ten špatný člověk.

Váhy (23. září – 23. října)

Vyrazte ven a pozvěte pár přátel. Hlavní činností tento víkend bude získávání nových přátel, budete silně přátelští ke všem okolo a nezapomenete představit své dlouhodobé přátele. Stres vás nepřemůže, pocítíte velký příval štěstí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pátek je skvělý den dělat si to, co se vám zachce. Lehce se zabavíte sami. Kdyby se vám postesklo po něčí společnosti, váš nejlepší přítel je nejvhodnější kandidát. V průběhu víkendu není vyloučený románek se zatím neznámou osobou, která vás zaujme svým šarmem.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vyrazte do neznámých končin. Potkáte člověka, který se může stát vaším nejlepším přítelem. Bude s vámi sdílet zájmy a většinu názorů, hodně si porozumíte. Přestože budete žít každý někde jinde, stanou se z vás nerozluční přátelé, kteří si vždy budou mít co říci.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zatoužíte po romantice. Pokud nemáte nikoho, s kým byste mohli tento víkend strávit po romantické stránce, zamyslete se, s kým byste se pobavili nejvíce po přátelské stránce, a toho dotyčného pozvěte na víkendové přespání. Dělejte to, co vás baví nejvíce.

Zatoužíte po romantice
Zatoužíte po romantice | Zdroj: Jenny Sturm/ Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste-li zadaní, věnujte se pouze partnerovi. Budete mít tendenci poohlížet se jinde, ale to rozhodně není dobrý nápad. Jste-li svobodní, zamyslete se, zda nastal ten správný čas. S potenciálním partnerem musíte mít stejné názory, jinak nepůjde o dlouhodobý vztah.

Ryby (19. února – 20. března)

Konejte dobré skutky, aby vás lidé měli více rádi a vás opustil pocit osamělosti. Pouze pokud jste v partnerském vztahu, dejte si pozor, aby vaše nové přátelství zrozené z vašeho dobrého skutku nepřerostlo v něco více.

Zdroj článku: