Sen o budoucnosti

Sen o budoucnosti
Výkladem snu o budoucnosti je naše představa o tom, jak bychom si přáli, aby naše budoucnost vypadala. Sny o budoucnosti nám mohou ukázat změny, které nám vstoupí do života.

Sny o budoucnosti mohou jasně ukázat, co se stane a nebo v nich můžete pouze hledat skrytá poselství.

Jestliže se vám zdál sen o krásné budoucnosti, může to znamenat, že začnete řešit problémy, které vás trápí už delší dobu. Pokud se vám zdál sen o špatné budoucnosti, budete se zabývat obavami.

Snář říká, že pokud se vám zdál určitý sen o budoucnosti, může vás prostě a jednoduše upozorňovat na vaše chování a naznačuje vám, abyste své chování změnili. A tím změníte i svou budoucnost.

Sen o předpovědi budoucnosti

Pokud se vám zdálo o tom, že vám někdo předpovídal budoucnost, jste na správné cestě k tomu, abyste dosáhli svého vysněného cíle, o který usilujete.

Sen o změně své budoucnosti

Jestliže jste ve snu změnili svoji budoucnost, sen vám ukazuje, že se bojíte nejistoty a libujete si v rutinním životě. Zkuste vylézt z ulity, začněte dělat věci, kterých se bojíte a zabruslete do nejistých sfér.

Pokud se vám zdá o vaší budoucí manželce, či manželovi, o dětech, či o stavbě domu, sen vám naznačuje, že byste se měli pustit touto cestou a dát své budoucnosti volný průběh.

Déja vu

Máte pocit, že jste zažili déja vu? Zažijete situaci o které jste si naprosto jistí, že jste ji už prožili někdy předtím ve snu. Je to velmi zvláštní situace, ale stává se poměrně často. Je však také popsáno jako chyba v ukládání informací do paměti.

Sny o apokalypse

Pokud se vám zdají sny o apokalyptických vizích do budoucnosti, jsou to spíš odrazy vaší vlastí nejistoty a strachů do světa snů. V tomto případě je nutné zapracovat na vašem strachu a obavách a zkusit se posunout dál.