V sobotu si stůjte za svými názory s kartou Pětka holí

V sobotu si stůjte za svými názory s kartou Pětka holí
Naučte se říkat jasné NE s tarotovou kartou Pětka holí. Tento tarot vás dnes naučí, abyste se nebáli říct svůj vlastní názor a jít si za ním. Přestaňte se už bát a v žádném případě se nenechejte ovlivnit názory ostatních. Jak se ale tento silný tarot projeví u ostatních znamení zvěrokruhu? Pojďme se na to společně podívat!

Beran (21.3. – 20.4.)

Dnes pocítíte mezi sebou a svými nejbližšími určité napětí, které se, pokud si ho hned nevyříkáte, může proměnit až v drobný konflikt s hádkou. Karta Pětka holí vás před tím důrazně varuje. Jak se s tím vypořádáte je však už zcela na vás.

Býk (21.4. – 20.5.)

Milí Býci, dnes se ničím nenechejte vyvést z rovnováhy. Jen vy sami přesně víte, jak se cítíte a co dnes chcete dělat. Proto si zkuste udělat den podle svých představ a nenechejte si do něj nikým zasahovat. Že ale máte děti a partnera? Však oni to chvíli bez vás také vydrží.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Karta Pětka holí vás varuje před nepochopením ze strany rodiny či kolegů. Nebojte se, nejedná se o žádnou tragédii, jen o malé nedorozumění, které se vám brzy podaří vyřešit. V lásce dobře poslouchejte vaše srdce, napovídá vám správně.

Rak (22.6. – 23.7.)

Raci, nenechejte nikoho, aby vás nutil k něčemu, co vy sami nechcete. Řekněte NE a jasně si vymezte své hranice, za které prostě nechcete jít. Je to tak správně, vždyť jde o vás, vaši bezpečnost a komfortní zónu. Nepodřizujte se.

Lev (24.7. – 23.8.)

Poslouchejte svůj vnitřní hlas. Co vám říká a co vám napovídá? Jen vy sami dnes moc dobře víte, co je pro vás správné. Pokud stojíte před nějakým rozhodnutím, nezamýšlejte se a ihned jednejte. První vaše volba bude totiž ta správná.

Panna (24.8. – 23.9.)

Milé Panny, lidé vás začnou respektovat a poslouchat ve chvíli, kde jasně vytyčíte a ukážete své hranice. Nebojte se promluvit se svými blízkými či s kolegy a říct jim, co je pro vás v pohodě a co už je „za hranou.“ Nebojte se, přijmou to.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Pokud na problémy jdete silou, je to vždy špatně. I když vás Pětka holí bude nutit jasně si vytyčit své cíle či hranice, dělejte to vždy laskavě, v klidu, abyste při tom neublížili i jiným osobám. Své NE se zkuste naučit i odůvodnit nejen sobě, ale i svému okolí.

Štír (24.10. – 22.11.)

Pětka holí vás dnes naučí, že pokud o nic nikdy nebudete usilovat, nikam to nepovede. Zkuste si dnes jasně vytyčit své cíle, plány do budoucna a jděte si za nimi. Pro vaše psychické zdraví je potřeba někam směřovat, mít nějaký cíl, kterého chceme dosáhnout, velice důležité.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Dnes pocítíte neklid v duši, ale nenechejte se jím vyprovokovat k nějaké nepřiměřené reakci. Pokud je vám něco nepříjemné, něco se vám nechce dělat, řekněte to, odůvodněte a nenarušujte tak svou komfortní zónu, pokud to není nezbytně nutné.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Kozorozi, dopřejte věcem volný průběh a vše se s klidem brzy vyřeší. I když se dnes budete cítit nervózní, tím, jak se budete snažit věci ještě uspíšit si akorát ublížíte. Nadechněte se, vydechněte a nechejte problémy odplout, řešení se samo najde.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Pokud je před vámi nějaký spor, neshody, hádky, zkuste to vyřešit dnes. Určitě to nebude moc příjemné, ale uvidíte, že to pročistí vzduch a vám se tak bude volněji dýchat. Jasně si vytyčte své hranice, za které nejste ochotni jít.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Pětka holí symbolizuje také skutečnost, že ne vše dnes půjde jednoduše, ale že vaše cíle jsou dosažitelné. Jen je potřeba trochu více ctižádosti a také musíte vědět, co přesně chcete vy samy. Neposlouchejte rady ostatních, ale sami se zamyslete nad tím, co od života vlastně chcete.

Zdroj článku:
  • Autorský text