Blíženci Vám při flirtování dodají pocit výjimečnosti, nemusejí to ale myslet vždy vážně

Blíženci Vám při flirtování dodají pocit výjimečnosti, nemusejí to ale myslet vždy vážně
Blíženci jsou snad nejčastěji flirtující lidé na této planetě. Flirtování je baví a dodává jim pocit sebedůvěry. Ne vždy však o Vás skutečně stojí, může se jednat pouze o chvilkové potěšení či pouze vyplnění mezery v konverzaci. Jak poznáte, že se s Vámi Blíženec pokouší flirtovat.

Mluví s Vámi sladkým způsobem

Chovají se k Vám vždy mile, když spolu někam vyrazíte nebo se jen náhodně setkáte? Je dost pravděpodobné, že se těmto Blížencům líbíte. Neustále Vás chválí za maličkosti, které se Vám povedly, a pokud se Vám něco nepovede, jemně Vám vysvětlí, že jste to měli udělat jinak, ale že to nevadí, protože jste se z této chyby určitě již dávno poučili. Hlavně se zajímá o to, jak se cítíte.

Snadno se Vám přizpůsobuje a zrcadlí Vaše gesta

Zrcadlení je běžný způsob, jakým Blíženci flirtují. Pokud sedíte a dáte si nohu přes nohu, oni to udělají také téměř okamžitě po Vás. Možná si všimnete, že přizpůsobují své mrkání tomu Vašemu. Nedělají to schválně, je to podvědomý čin. Také se Vám přizpůsobí. Pokud navrhnete, abyste šli někam jinam, protože zde se Vám příliš nelíbí, Blíženci to akceptují a vyrazí s Vámi pryč.

Zkoumají Vaši osobnost pomocí správných otázek

Chtějí se o Vás dozvědět co nejvíce. Nespokojí se pouze s povrchními odpověďmi, zatouží poznat Vás více do hloubky. Uvedeme příklad. Častá otázka, kterou začínají postupovat do Vašeho nitra, je ptaní se na Vaše domácí mazlíčky, pokud nějaké máte. Jakmile odpovíte, zajímají se o jejich věk, jak dlouho je máte a jak jste k nim přišli, poté jakou mají povahu atd. Jsou upovídaní a dozvědí se o Vás vše, co chtějí.

Blíženci využívají svého smyslu pro humor, Zdroj: Ivanko80 / Shutterstock

Chtějí být s Vámi emocionálně propojeni

Hlavně proto, aby se zlepšovali ve své taktice. Žijí flirtováním, potřebují flirtovat, aby se příliš nenudili. To jim nemůžete mít za zlé. Přestože mohou flirtovat s mnoha dalšími lidmi, pokud to s Vámi myslejí vážně, budou se snažit Vám co nejvíce porozumět a vžít se do Vaší role, kdykoliv jim něco vyprávíte.

Vyprávějí vtipy

Vtipy jsou nedílnou součástí povahy Blíženců. Používají vtipy, aby pobavili co největší počet lidí, a také dobře vědí, že při flirtu vtipy také mají své kouzlo. Jsou toho názoru, že smích je hodně důležitý pro to, aby se lidé dokázali spojit a bavit se spolu, proto je používají v hojném měřítku.

Neustále Vám chtějí s něčím pomáhat

Jsou opravdu neodbytní. Chtějí Vám pomoci, poněvadž chtějí být užiteční. Pokud jejich pomoc odmítnete, nejenže zkazíte celý flirt, ale také je zraníte, jelikož často trpí pocitem méněcennosti. A pokud se jim líbíte, můžete jim zadělat na několik dní či týdnů plných stavů podobným depresi. Špatně snášejí odmítnutí, nechte je proto, aby Vám pomáhali.

Zdroj článku: