Jaký jste princ podle znamení zvěrokruhu?

Jaký jste princ podle znamení zvěrokruhu?
Nejen my jako běžní lidé, ale i pohádkoví princové mají osudem dáno chovat se jinak a reagovat na různé podměty odlišně. Milí páni, víte, kdo má nejblíže k vašemu charakteru? Pokračujte ve čtení a dozvíte se to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste nebojácný a do všeho se vrháte s velkým odhodláním. Stejné vlastnosti má i princ Nebojsa. Máte pro strach uděláno, což z vás v kombinaci s vaší průbojnou a ambiciózní povahou dělá prince Nebojsu. Ženy se ve vaší přítomnosti cítí bezpečně, protože víte, co chcete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud se budeme bavit o tom, jaký princ jste, zaměříme se na pohádku O statečném kováři. Kovář Mikeš má stejné vlastnosti jako vy. Rozhodně vám nechybí síla a dobré srdce. Je pro vás velice důležitý pocit, že si něco zasloužíte. Někdy však trpíte nedostatkem času pro svou milou.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vy jste ten, kdo je jasně vidět v davu plném lidí. Jste stejný jako hlavní postava pohádky Honza málem králem, princ Honza. Zamiluje se do vás každá žena, která má ráda originálního muže, kým vy zaručeně jste. Nesnesete předsudky a netoleranci. Nesnášíte nudu a se ženami si dokážete povídat o čemkoliv.

Rak (22. června – 22. července)

Máte rádi postavu prince Jaroslava z pohádky Jak se budí princezny? Můžete si pogratulovat, sdílíte s ním osobnostní rysy. Řídíte se primárně svými pocity. Neumíte lhát a nemáte lhaní rádi. Jste nejšťastnější po boku milované osoby. Váš problém je ten, že si neradi zvykáte na nové věci.

Lev (23. července – 22. srpna)

Princ Velen z pohádky Princ a Večernice je princ vašeho charakteru. Potřebujete po svém boku ženu, která bude respektovat vaše zájmy i vaši povahu. Problém může tvořit vaše touha být neustále středem pozornosti.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste jako kuchař Jiřík z pohádky Zlatovláska. Máte čisté srdce. Rád táhnete své činnosti až do zdárného konce. Také vám trvá dlouho, než se někomu svěříte se svou láskou. Dodržujete úkoly vám svěřené přesně podle zadání. Nepřipomíná vám to Jiříka?

Váhy (23. září – 23. října)

Říká vám něco princ Radovan? Pokud si nemůžete vzpomenout, určitě si pamatujete pohádku Princezna se zlatou hvězdou na čele. I vy hledáte rovnováhu v životě. Umíte urovnávat činy, kterých jste se dopustil. Na druhou stranu si nemůžete vybrat jednu věc a máte problém při rozhodování.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Kráska a Zvíře. Pohádka, která si získala srdce mnoha z nás. Vy máte stejnou povahu jako Zvíře. Rád si užíváte dobrých věcí a luxusu, přesto však jste stále přehlížen. Potřebujete partnera, který má pro vás pochopení a přemýšlí stejně. Také jste tvrdohlaví a neumíte přiznat své chyby, což se řadí k vašim slabším stránkám.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Království potoků by měla být pohádka, kterou jste alespoň jednou v životě viděli, protože vy jste princ Václav. Rádi milujete i malujete. Energii vkládáte do věcí, kterým věříte a rozumíte. Nenávidíte pomluvy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Miroslav z Pyšné princezny je váš povahový dvojník. Víte, co chcete, a pokud to nezískáte, budete o to usilovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste velmi chytrý. Stejně jako létající princ. Máte mnoho myšlenek a všechny se snažíte zrealizovat co nejdříve. Máte tu moc lidi kolem sebe neustále překvapovat, pochopitelně příjemně.

Ryby (19. února–20. března)

Po ostatních požadujete věrnost a pochopení jako princ Viktor z pohádky Jezerní královna. Dokážete překvapit svou odvahou a silnou vůlí, a to pozitivně i negativně. Jste velmi citlivý muž.

 

Zdroj: