4 znamení zvěrokruhu, která se nejvíce bojí samoty

4 znamení zvěrokruhu, která se nejvíce bojí samoty
Každý z nás je jiný, a proto každý jinak nahlíží i na pocit samoty. Někteří ho k radosti přímo potřebují, jiní se mu naopak snaží co nejvíce vyhýbat. Tato čtyři znamení zvěrokruhu nesnáší, když jsou osamocená, a právě samota je jedním z jejich největších strachů. Najdete se mezi nimi?

Lev

Kdo by okolo sebe potřeboval společnost více než Lvi? Potřebují zářit, být středem pozornosti a touží po obdivu a zavděčení se ostatním. Samota tedy není nic pro ně a myšlenka jen na jeden den osamotě jim skutečně může nahánět strach. Navíc jsou jejich důvtipem a charismatem všichni okamžitě okouzleni, takže by nemohli zůstat moc dlouho sami, ani kdyby se jim náhodou zachtělo. Zkrátka umí přitahovat pozornost a dělá jim to radost, takže byste je málokdy našli někde bez doprovodu.

Blíženci

Společenští Blíženci si nenechají ujít příležitost poznat někoho nového nebo navázat konverzaci. Samota je tedy nijak zvlášť neláká a možná je i trochu děsí. Jsou inteligentní, zvídaví a vždy mají co říct. Navíc si rádi vyslechnou druhé a něco nového se od nich naučí. Právě to je nabíjí energií a radostí, takže jim na chvíle osamotě nezbyde čas ani myšlenky. Ne, že by jim to však nějak zvlášť vadilo.

Beran

Energetičtí a nezávislí Berani sice mají rádi svou svobodu a neradi se na ostatní příliš poutají, ale samotu po delší době doslova nemohou vystát. Potřebují, aby je ostatní podporovali, chválili a prožívali s nimi všechny jejich důležité životní chvíle. Jinak do ničeho nemají chuť a vlastně v tom ani nevidí žádný smysl. Když cítí, že jsou milováni a jejich blízcí si jich váží, je to pro ně totiž mnohem důležitější než cokoli jiného.

Rak

Starostliví a pečující Raci tvoří takové maminky zvěrokruhu, protože se o druhé tak rádi a s láskou starají. Je pro ně důležité, aby se lidé kolem nich cítili dobře a pokud vědí, že se někdo trápí, všechny jeho starosti si berou na sebe. Často kvůli tomu úplně zapomínají sami na sebe, takže být dlouho dobu osamotě je pro ně přímo nemyslitelné, i když by to často opravdu potřebovali.

 

Zdroje: