Jaké budou tři nejšťastnější měsíce letošního roku? První z nich tu bude už za chvilku

Jaké budou tři nejšťastnější měsíce letošního roku? První z nich tu bude už za chvilku
Je tu nový rok a my vám přinášíme informace o nejšťastnějších měsících letošního roku. Určitě se máte na co těšit, protože nejbližší šťastný měsíc je tu už za chvíli!

Šťastný nový rok! Na začátku roku se nacházíme uprostřed chladného pole, takže je důležité připravit se na energetické zpomalení. Mohou se objevit překážky ve vztazích nebo důležité dohody. Tento měsíc však skončí a po něm přichází jeden z těch nejšťastnějších měsíců v oblasti budování vaší kariéry – ÚNOR. Další dva měsíce přinesou štěstí zase ve dvou jiných kategoriích, na které byste se ten měsíc měli zaměřit.

Únor

Tenhle měsíc strávíte většinu času v pohodě. Různé události vás inspirují a motivují k nové činnosti, kterou si zaručeně zamilujete. Taky pocítíte výzvu k improvizaci, zejména v pracovním životě, co vás posune dále, než si myslíte. Vyléčíte si některé staré rány v osobním a profesním životě a nebudete se bát vykročit novým směrem. Nebuďte však příliš impulzivní a netrpěliví! Než se do něčeho pustíte, požádejte svého nejlepšího přítele o cenou radu.

Únor se tedy bude nést ve znamení vaší kariéry, proto bude pro vás klíčové budovat tohle společenstvo a nebránit se výzvám. Nebojte se občasných otřesů, protože právě tento měsíc to dotáhnete do zdárného konce. Nezůstávejte zaseknutí ve starých vzorcích a využijte tento měsíc ve prospěch vaší kariérní síly.   

Duben

Duben bude obzvlášť příznivý pro váš milostný život a vaše vztahová aréna bude plně zářit. Čeká vás příjemné překvapení, protože najdete nového partnera. Udělá pro vás něco netradičního, co vám zpříjemní ne jeden den. Stravte s ním nějaký čas a dopřejte mu, aby se taky cítil výjimečně. Pokud jste už svou výjimečnou osobu našli, tak se radši vyhýbejte vnějším pokušením, to určitě nestojí za váš čas a peníze. Převezměte odpovědnost za své činy a podpořte svého partnera.

Překvapte partnera tím, že mu uvaříte to, co má rád, a on vám to oplatí. Tenhle měsíc je vhodný také na společné plánovaní, stanovení priorit a budování budoucích cílů. To vám půjde společně jedna radost. Dejte pozor, aby jste všechnu svoji energii tenhle měsíc soustředili právě na milostný život a jděte si za tím, co chcete.

Listopad

Finanční předpověď na tenhle měsíc je více než pozitivní. Jediné, na co je třeba si dát velký pozor, je to, jak investujeme peníze. Listopad však přinese velké překvapení, a to v podobě příznivé situace na akciovém trhu. Není vhodné dávat druhým zadarmo, zejména pokud se jedná o nějakou službu. Radši ty peníze dejte potřebným a pocit štědrosti vám je přinese zpět.

Přílišné utrácení peněz může vyčerpat vaše bankovní účty, proto si dávejte pozor na impulzivní nákupy a zaměřte se raději na investování. Když jste se však na šetření zaměřovali celoročně, tenhle měsíc se nemáte čeho bát. Pozvěte svých kamarády na jídlo, určitě to ocení a vám se to konec konců vrátí, ať už v podobě peněz nebo jejich vděčnosti.

 

Zdroje: