Přírodní horoskop 2022: Předpovědi a rady ohledně fyzické, emocionální, vztahové a duchovní pohody pro Blížence

Přírodní horoskop 2022: Předpovědi a rady ohledně fyzické, emocionální, vztahové a duchovní pohody pro Blížence
Přestože rok 2022 má za sebou už pár týdnů, je stále co objevovat. Blíženci budou muset krotit svůj temperament, pokud se chtějí vyhnout problémům. Přebytek síly mohou zúročit v pravidelném cvičení, které ještě posílí jejich dobrou kondici.
Znamení Blíženci, Zdroj: SHIK_SHIK / Shutterstock

Přírodní horoskop Blíženci 2022 (21. 5.–20. 6.)

Pohoda těla

Blíženci se budou po celý rok cítit plní fyzické energie, síly a sexuality. Je to dobré období pro zavedení pravidelného cvičení jako součásti života. Vše ale s rozumem a nic nepřehánět. V létě je třeba začít přemýšlet, aby nebyla životní energie nasměrovaná špatným směrem a ke špatným cílům. Ještě předtím mohou v průběhu měsíce dubna a května přijít vyčerpávající dny, které mohou dočasně přinést zmatek a stres. Ale s dobře udržovanou fyzickou kondicí nebude těžké vše ve zdraví překonat.

Jediné nebezpečí může hrozit z přemíry jídla a nadměrné konzumace alkoholu, což by mohlo mít neblahé následky na váhu a na játra.

Duchovní rozpoložení

Až do začátku května by duchovní klid mohl být poměrně stabilní i přesto, že duben může být náročný. Po překonání náročnějšího období bude možné opět se spolehnout na vnitřní sílu a vyrovnanost. Tento stav může vydržet až do konce roku, pokud překonají pokušení, které přijde v srpnu, kdy pocítí nával bojovnosti, impulzivity a neklidu. Zvláště verbální agresivitu bude nutné udržet na uzdě a soustředit se na vytvoření klidného dialogu. Pro děti rok 2022 připravil krátké období nejistoty, kdy budou muset navzdory věku prokázat moudrost a nevytvořit si falešné iluze.

Blíženci budou v tomto roce požádáni, aby opustili některé své omezující myšlenky a soustředili se na pocit svobody a viděli trochu dál něž za hranici své osobnosti. To bude vyžadovat trochu se osamostatnit a jít si svou cestou i za cenu přetržení silného pouta k domovu. Za odměnu dostanou konečně pochopení toho, co od života čekají.

Stav mysli

Blížence čeká obzvláště šťastná fáze profesního vývoje. K tomu jim pomohou jasné představy a schopnost rychle reagovat na nově vzniklé podměty. Konečně zúročí dobrou paměť, brilantní intuici a pozorovací talent. S takovými zbraněmi bude velice jednoduché prosadit nejen své názory, ale i osobnost. A jedná se o celou škálu oborů, kde mohou lidé v tomto znamení uspět. Stejně dobře by to mohlo jít s prosazením se i ve společnosti a intimní sféře. Dobré zprávy mohou přijít od přátel, a proto není dobré je zanedbávat.

Láska

Přes všechny nové iniciativy v práci, sociální angažovanost a rozšiřování okruhu přátel, nebude na lásku tak moc času. Ale i tak je pravděpodobné, že lehkost, s jakou budou Blíženci v tomto roce jednat, je přece jen nenechá bez šance, že se jim z nečekaného setkání rozbuší srdce a možná i navzdory předsevzetím nakonec kapitulují a nechají se unášet na vlně nového dobrodružství.

 

Zdroj: