Přírodní horoskop 2022: Předpovědi a rady ohledně fyzické, emocionální, psychické, vztahové a duchovní pohody pro Býky

Přírodní horoskop 2022: Předpovědi a rady ohledně fyzické, emocionální, psychické, vztahové a duchovní pohody pro Býky
V roce 2022 bude pokračovat velká diskuze o významu slov demokracie, svoboda, respekt k rozmanitosti a etika. Pro Býky si planety nachystaly dobrou fyzickou kondici a duchovní rovnováhu.
Znamení Býk, Zdroj: Tatyana Prokofieva / Shutterstock

Přírodní horoskop Býk 2022 (21. 4.–20. 5.)

Pohoda těla

Pokud byl Býk loni poněkud náladovější, tak rok 2022 přináší jak zotavení duše, tak těla, což přinese optimistický pohled na svět. Až do května a potom od konce října až do konce roku budou Býci překypovat zdravím a dobrou fyzickou kondicí. Pro celý rok se doporučuje dobře se starat o své zdraví a pokud jde o lidi ve zralejším věku, je nutné se zaměřit na podporu kostí a kloubů, což snadno zajistí kvalitní strava. Obzvláště je důležité se dívat pořádně na cestu a ze sportů si vybírat ty méně nebezpečné. V květnu je díky vlivu Uranu možné pocítit slabou nervozitu a nespavost kvůli nějakým změnám v životě.

Duchovní rozpoložení

Býk si v tomto roce může gratulovat. Přijde období duševní rovnováhy, vyrovnanosti a klidu.

Právě díky těmto silným zbraním snadněji překoná příkré vzestupy a pády. Je nutné řešit vše s odstupem času a s rozvahou a potom nevzniknou žádné nezvladatelné situace. Nejdůležitější bude flexibilita a ochota se změnit k lepšímu.

Nadcházející měsíce přinesou Býkům změny, u kterých bude třeba učinit závažná rozhodnutí. Ve spojitosti s touto situací bude třeba se otevřít a nechat blízké lidi nahlédnout do svého nitra. Kromě nutnosti vyrovnat se se změnami v práci bude nezbytné soustředit se na větší samostatnost, pevné životní postoje, a to i v okamžiku, kdy bude kolem zdánlivý chaos. Tajné zbraně jsou flexibilita a alternativní myšlení.

Stav mysli

Pro Býky je tento rok důležitou fází profesního vývoje. To může naznačovat změnu zaměstnání nebo pracovní pozice. Nový post bude vyžadovat více soustředění a odpovědnosti. Je také možné, že osoba v tomto znamení konečně najde odvahu opustit nepříliš ziskové a uspokojivé zaměstnání. A hned v první polovině roku je na to ta správná příležitost. Nové cíle budou jasnější a dosažitelnější. V srpnu potom bude velice vhodný okamžik na soustředění se a k plánování možnosti získat nové a velice atraktivní výdělky. V druhé polovině roku je příznivé období pro zásadní pracovní rozhodnutí související s uplatněním vlastní kreativity. Trochu riskovat se vyplatí.

Láska

Býky čekají letos v lásce malé šoky, ze kterých vzejdou důležitá rozhodnutí a změny. To může ovlivnit fyzický vzhled a následně i vztahy. Je pravděpodobné, že řada okolností je donutí přehodnotit vztahy a zvážit, co má význam a co ne. Nemusí to být nutně nepříjemné období, možná se výrazně k lepšímu změní milostný život. V životech Býku se mohou objevit nové osoby, kterým bude dobré naslouchat a nechat se od nich vést. Tak může dojít k nasměrování tím správným směrem bez ztráty času.

 

Zdroj: