Přírodní horoskop 2022: Předpovědi a rady ohledně fyzické, emocionální, vztahové a duchovní pohody pro Raky

Přírodní horoskop 2022: Předpovědi a rady ohledně fyzické, emocionální, vztahové a duchovní pohody pro Raky
Rok 2022 přeje silným, cílevědomým a odhodlaným lidem. Rakům určitě nebude chybět životní síla a zdraví, ale v citové sféře to nebude především první měsíce v roce úplně ideální.
Znamení Rak, Zdroj: Shutterstock / Pike-28

Přírodní horoskop Rak 2022 (21.6.-22.7.)

Pohoda těla

Raky bude po celý rok provázet blahodárný pocit lehkosti. Budou se cítit vyrovnanější a sebevědomější. Fyzická kondice bude pro Raky po celý rok optimální a energie budou mít na rozdávání. Lidé narození v červnu mohou očekávat drobné peripetie, jak emocionální, tak materiální.

V druhé polovině roku mohou přijít problémy s jídlem. Pro Raky je jídlo opravdovou vášní a je třeba se mít na pozoru a vyvažovat to sportem. Hlavně je nutné se držet dál od sladkostí a alkoholu.

Duchovní rozpoložení

První tři měsíce roku prožijí lidé narození v tomto znamení trochu uzavření do sebe, což nebude úplně nejlepší situace pro vztahy. Je lepší se v tomto období vyhnout závažným rozhodnutím a odložit ta důležitá až na léto, kdy nebude řešení tak dramatické.

Zlepšení citové sféry by mohlo být lepší už s příchodem jara. A jak budou ubíhat dny, bude snadné se domluvit nejen s partnerem, ale bude to dobré i v pracovní sféře.

Duchovní záležitosti mohou mít pro Raky najednou větší význam. Neznamená to ale zaměření na víru a náboženství. Půjde jen o vnitřní pocit, který bude vyzývat k poznání něčeho většího, co přesahuje člověka.

Pomocníkem by mohla být jóga, meditace nebo astrologie a výsledkem by mělo být především sebepoznání.

Stav mysli

Přestože Raky bude zprvu provázet úzkost a nejistota, i toto období bude důležité pro další životní cestu. Už v dubnu přijde závan kreativity, která Rakům může vydláždit cestu k úspěchu. Během roku potom bude pravý čas na rozhodnutí, která mohou mít dlouhodobý dopad.

Láska

I přes komplikovanější rozjezd roku to budou právě vztahy, díky kterým v sobě Raci objeví nové hodnoty a dokážou je přesně definovat. Duben a květen budou měsíce, které lásce přece jen budou přát. Lidé narození v červnu by se měli mít na pozoru, protože hrozí ochromení vztahů, které byly doposud pevné a důležité.

 

Zdroj: