Partnerský horoskop tento víkend: Kozorozi se uvězní ve své mysli, Štíry čekají hádky

Partnerský horoskop tento víkend: Kozorozi se uvězní ve své mysli, Štíry čekají hádky
V pátek a v sobotu bude Měsíc pod vlivem hvězdného znamení Vodnář, což vám i vašemu partnerovi přinese hodně dobrodružství a nevšedních nápadů. Co čeká v partnerství tento týden právě vás? Čtěte a zjistíte to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento víkend budete mít hodně energie, tudíž je vysoce pravděpodobné, že se svým partnerem podniknete společný víkend. Budete tak upovídaní, že váš partner bude mít co dělat, aby vstřebal všechny informace, o něž se s ním podělíte. Též v posteli budete mít co nabídnout.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš víkendový čas strávíte s partnerem spokojeně. Váš smysl pro romantiku bude pracovat naplno. Uděláte vše pro to, abyste našli inspiraci pro hrátky s partnerem. Pokud se chystáte vymýšlet pracovní plány, Váš partner vám s nimi milerád pomůže.

Blíženci (21. května – 21. června)

V žilách vám proudí spousta energie, rozkoše i zvědavosti, tudíž Váš partner se rozhodně nudit nebude. Vaši vášeň pro vztah i intimní chvilky ocení a obnoví se jiskra mezi vámi, pokud již vyhasínala. Víkend strávíte společně a nuda nemá ve vašem partnerském vztahu místo.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud máte poklidné partnerství, bude poklidné i nadále, avšak vznikly-li ve vašem vztahu drobné problémy, mohou vyústit v silnou hádku. Dopomůže tomu vaše špatná nálada. Vaše nervy budou pracovat naplno a budete mít pocit, že váš partner vám příliš nerozumí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste si hodně vědomi toho, že ve vztahu nemůžete donekonečna pouze brát, musíte také něco dát. Tento víkend je pro různé radosti přímo předurčen. Vašeho partnera potěší změna vašeho chování, to, že projevíte svůj zájem o jeho osobu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Na vašeho partnera si uděláte čas až v neděli. Do té doby se budete zabývat spíše než potřebami Vašeho partnera potřebami svými. Víte, že ne vždy můžete lásku pouze dávat, musíte ji také čerpat. A nikdo jiný vám nedá tolik lásky jako vy sami.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše kreativita v pátek a v sobotu Vám umožní svého partnera příjemně překvapit na několik způsobů. Budete se cítit, jako byste měli šestý smysl a věděli, co na vašeho partnera zabírá a z čeho bude mít největší radost. V neděli se zaměříte spíše na sebe.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Již v pátek byste si měli dávat pozor na to, co svému partnerovi řeknete, a pomyslet na význam slov, která vám sděluje on. Pokud nebudete přemýšlet, než něco řeknete, může se to zvrtnout v nepěknou hádku. Celý víkend budete přecitlivělí, pokud s partnerem nevycházíte dobře.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vy a váš partner si budete mít o čem povídat. Vaše rozhovory budou živé a pomohou Vám pochopit jeden druhého. Pokud se bojíte partnera požádat o radu, zahoďte své obavy z reakce. Partner vám poradí ve všem, co vás trápí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Svůj víkend strávíte se svým partnerem, ovšem nevěnujete mu plnou pozornost, neboť ta se zaměří na způsoby, jak vydělat co nejvíce peněz poctivým způsobem. V neděli si uvědomíte, že svému partnerovi nevěnujete dostatek času, a napravíte svou chybu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Řekněte svému partnerovi, aby s vámi nemluvil v pátek a v sobotu napřímo, pokud chcete klidný víkend. Budete mít pocit, že vám nikdo nerozumí, zvýší se vaše citlivost, budete mít přehnanou reakci na různé podněty. V neděli se zklidníte a partnerovi se omluvíte za hádky.

Ryby (19. února – 20. března)

S vaším partnerem si příliš nebudete rozumět, poněvadž on bude chtít řešit důležitou událost ve vašem vztahu, ovšem vy budete ponořeni do svých snů naplno, tudíž ho nebudete vůbec poslouchat.

Zdroj článku: