Horoskop na týden od 14. února: Raci se budou líbit, Panny budou středem pozornosti

Horoskop na týden od 14. února: Raci se budou líbit, Panny budou středem pozornosti
Mnozí z nás nyní stojí na životní křižovatce a rozhodují se, co dál. Týden přinese mnoho příležitostí, jak naložit se svými sny a nápady. Podívejte se, co čeká vaše znamení.

Beran

Stojíte na pomyslném rozcestí a máte možnost vydat se novou cestou. Možná potkáte lidi, se kterými najdete společné téma. Po několika letech se vám naskýtá příležitost znovu se setkat se svými skutečnými přáteli.

Býk

V osobním životě je pravděpodobné, že dosáhnete toho, co jste si vysnili. V práci se vám nabízí několik možností, jak změnit svůj profesní život. Můžete se rozhodnout pro jednodušší cestu a přejít třeba jen do jiného oddělení v rámci svého současného zaměstnání nebo jít cestou úplně jiného oboru. 

Blíženci

Tento týden nezůstávejte doma. Hledejte možnosti, jak se propojit se stejně ambiciózními dušemi, abyste se mohli vzájemně inspirovat. Můžete se držet starých vyjetých kolejí, ale taky se můžete vydat úplně novou neprošlapanou cestou. Je to jen na vás. 

Rak

Vaše nálada je na vzestupu, Raci. Jste-li nezadaní, můžete snadno upoutat nového nápadníka. Nedivte se, když vám lásku vyjádří dlouholetý kamarád či kolega. Tento týden vám to bude opravdu slušet!

Lev

V tomto týdnu můžete snadno změnit svůj jídelníček, zařadit každodenní lekce jógy nebo začít chodit do posilovny. Udělejte něco pro své zdraví, milí Lvi, energie k tomu máte dostatek. 

Panna

Jste na jevišti v záři reflektorů, a právě teď máte svůj monolog. Přesně tak vás nyní vnímají vaši přátelé a známí. Pokud toužíte po lásce, nastal čas zveřejnit svůj profil na seznamovací webové stránce nebo říct svým přátelům, aby vám pomohli domluvit rande naslepo. 

Váhy

Tento týden můžete vyvážit své potřeby s potřebami ostatních. Jindy obtížné rozhodování se může proměnit ve snadný skok. Nebraňte se novinkám, život je krátký. Objeví-li se možnost spolupráce s novým kolegou, se kterým dobře vycházíte, ani chvíli neváhejte. 

Štír

Je před vámi rozhodnutí ohledně vašeho domova. Možná se rozhodujete mezi bytem a domem nebo zvažujete stěhování do jiného města. Taky je možné, že se k vám chce nastěhovat vaše láska. Nejprve si ujasněte, co vy sami chcete a své rozhodnutí teprve poté diskutujte s ostatními. 

Střelec

Dávejte na sebe pozor, Střelci. Abyste zvládli stres v práci i doma, musíte upřednostnit péči o sebe. Respektujte své vlastní potřeby a nebojte se požádat o pomoc, pokud se cítíte přetížení. 

Kozoroh

Dobrodružství je přesně to, co teď potřebujete, Kozorozi. Naplánujte si spontánní rande nebo uskutečněte improvizovaný výlet se svým přítelem. Dobrodružný zážitek bude užitečný k zahnání nudy, kterou v poslední době můžete pociťovat.

Vodnář

Kompromisy vám v tomto týdnu nebudou připadat jako oběti. Snadno se dohodnete s partnerem i kolegy. Pro ostatní uděláte téměř cokoliv. Udělejte si čas však také jen na sebe. Co třeba odpolední meditace v přírodě?

Ryby

Je něco po čem toužíte, ale necháváte si to jako tajemství? Můžete ještě čekat na další rok nebo na dobu až budete mít víc času. Nebo můžete tuto činnost začlenit do svého života už nyní a uvidíte, jak úžasně se věci posunou kupředu. 

 

Zdroj: