Přírodní horoskop 2022: Předpovědi a rady ohledně fyzické, emocionální, psychické, vztahové a duchovní pohody pro Berany

Přírodní horoskop 2022: Předpovědi a rady ohledně fyzické, emocionální, psychické, vztahové a duchovní pohody pro Berany
V průběhu roku 2022 budeme svědky nových objevů, studií o vakcínách a určitě budou i nadále platit pravidla, která je třeba dodržovat. Pro Berany jde o rok, kdy si dopřejí naplno prožívat emoce a zapracují na svém rozvoji.
Znamení Beran, Zdroj: Natalia Mikhalchuk / Shutterstock

Přírodní horoskop Beran 2022 (21. 3.20. 4.)

Pohoda těla 

Začátek roku nebyl pro Berana nejlepším obdobím a citlivé období bude ještě pokračovat. Osoby narozené v tomto znamení by si měly hlídat problémy s páteří a věnovat větší pozornost péči o zuby a o pokožku. V tomto případě nejde o kosmetiku, ale především o jídlo, které je pro kvalitu pokožky zásadní.

Nejlepším obdobím z hlediska životní energie je pro Berana druhá polovina roku. V této době bude snadnější zrealizovat své nápady a experimentovat, a to i v sexuální sféře.

Duchovní rozpoložení

Berani narození v březnu prožijí zvláštní rok s velmi silnými zážitky v práci ve spojení s kariérou. Všechny ženy narozené v tomto znamení by se měly připravit na lavinu emocí. Hvězdy jsou ale v přátelském postavení, a proto není důvod k obavám. Mají dobrou šanci v sobě najít schopnost čelit životu s větším optimismem, otevřeností, odvahou a sebedůvěrou. Díky tomu dosáhnou důležitých cílů v práci anebo se naplno poddají vášnivým emocím v lásce.

Stav mysli

Rok 2022 bude pro všechny Berany ideální pro studium a další vzdělávání v zaměstnání. Malé zaseknutí při realizaci ambiciózního projektu lze zvládnout s pomocí přátel. Pro Berany pracující na volné noze se dostaví možnost nové spolupráce, což bude vyžadovat odvahu nechat za sebou některé dlouhotrvající projekty. V druhé polovině roku přijde čas ke zlepšení vůdčích schopností, rozvíjení vztahů a k intelektuální práci. Pohodovým obdobím proplují až do konce roku, kdy bude třeba trochu přibrzdit. Možná dojde ke střetu se silnou autoritou a bude nutné vážit každé slovo. S rozvahou se dá vše zvládnout.

Láska

Pokud došlo v prvních dvou měsících k vypjatější atmosféře, situace už by se měla začít uklidňovat. Březen je tak měsíc, který je třeba využít ke zklidnění vztahů a nezbývá nic jiného, než se těšit na květen, který přinese Beranům nové možnosti a splnění přání včetně těch spojených s láskou. V tomto období by se také mohly otevřít dlouho zavřené dveře a přinést tak nové a vytoužené příležitosti. Berani mají velkou šanci být ve správný čas na správném místě.

 

Zdroj: